Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Royal Canin Dachshund Adult

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Royal Canin Breed Health Nutrition Dachshund Adult is compleet voer, aangepast aan de rasspecifieke behoefte van de volwassen teckel (vanaf 10 maanden). Productvoordelen Bescherming van de...  Lees meer

Royal Canin Dachshund Adult

Hoeveelheid
chevron
€42,09
€5,61 / kg
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€42,09
€5,61 / kg

Product details

Royal Canin Breed Health Nutrition Dachshund Adult is compleet voer, aangepast aan de rasspecifieke behoefte van de volwassen teckel (vanaf 10 maanden).

Productvoordelen

  • Bescherming van de gewrichten
  • Behoud van een gezond gewicht
  • Vertraging van ouderdomsverschijnselen

Bescherming van de gewrichten
Teckels zijn door hun kenmerkende lichaamsbouw (korte poten en relatief lange wervelkolom) extra gevoelig voor rugaandoeningen en andere gewrichtsproblemen. Middels de gecombineerde werking van glucosamine, chondroïtine en EPA-DHA-vetzuren beschermt Royal Canin Dachshund Adult de gewrichten van uw teckel en zorgt daarnaast voor een optimale vochtregulering in het kraakbeen. Hierdoor worden onder andere de tussenwervelschijven geholpen langer gezond te blijven.

Behoud van een gezond gewicht
Overgewicht is voor elk type hond problematisch. Helemaal bij honden van het formaat van de teckel aangezien naast de standaard problemen, de relatief kwestbare gewrichten extra belast worden. Een verminderde hoeveelheid caloriëen in dit rassenvoer verlaagd de kans op overgewicht. Extra voedingsvezels en eiwitten zorgen daarnaast voor een langer verzadigd gevoel waarna tot slot L-carnitine de vetverbrandig verhoogd.

Vertraging van ouderdomsverschijnselen
Door de extreem hoge levensverwachting van teckels treden er vaak vervelende ouderdomsverschijnselen op. De aanwezige luteïne, vitamine E en vitamine C in Breed Dachshund helpen het verouderingsproces te vertragen en L-carnitine en taurine zorgen voor extra ondersteuning van de hartspier.

Teckels zijn zachtaardig, rustige en vaak gewaardeerde honden. Royal Canin Breed Dachshund Adult is het perfecte rassenvoer om uw hond in top conditie te houden en lang van zijn gezelschap te kunnen genieten

 

Ingrediënten

Voedingsgids

Recensies van klanten

4,8 op 5 37  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.