Your browser does not support JavaScript! Royal Canin Dalmatian Junior | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Voorgestelde producten
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
Royal Canin Dalmatian Junior
Royal Canin Dalmatian Junior
Royal Canin Dalmatian Junior
Subtotaal
Royal Canin Breed Health Nutrition Dalmatiër Junior is rasspecifiek voer, ontwikkeld voor de speciale voedingsbehoefte van opgroeiende Dalmatiërs tot 15 maanden oud. Productvoordelen...  Lees meer

Royal Canin Dalmatian Junior

12kg
€70,23
€5,85 / kg
Niet beschikbaar voor dit product
€70,23
€66,72
€5,56 / kg
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Voorraadswaarschuwing
Royal Canin Dalmatian Junior
Royal Canin Dalmatian Junior
Royal Canin Dalmatian Junior
Geef hieronder uw naam en e-mailadres in en kies daarna voor welke producten u een voorraadswaarschuwing wil ontvangen.
Waarschuw mij als het product weer voorradig is.

Product details

Royal Canin Breed Health Nutrition Dalmatiër Junior is rasspecifiek voer, ontwikkeld voor de speciale voedingsbehoefte van opgroeiende Dalmatiërs tot 15 maanden oud.

Productvoordelen

  • Bevorderd een goede werking van de urinewegen
  • Veilige groei
  • Ondersteuning en verzorging van de huid
  • Verhoogd de natuurlijke weerstand

Bevorderd een goede werking van de urinewegen
Dalmatiërs kunnen al vanaf de 12de maand last krijgen van urinewegproblemen als blaasgruis of urinestenen. Vaak zijn verhoogde concentraties purine met verzuurde urine als gevolg hiervan de oorzaak. Lage purinegehaltes en gunstige eiwitten in Royal Canin Dalmatien Junior bevorderen de juiste werking van de urinewegen van uw hond.

Veilige groei
Dalmatiër Junior is aangepast aan de beperkte capaciteit van de spijsvertering van uw opgroeiende hond. Dit hondenvoer bestaat namelijk voor 25% uit kwalitatief hoogwaardige en makkelijk te verteren eiwitten waardoor de spijsvertering ontlast wordt maar uw pup toch de juiste bouwstoffen binnenkrijgt voor de ontwikkeling van de benodigde spiermassa.

Ondersteuning en verzorging van de huid
De unieke en vaak geprezen vacht van de Dalmatiër is gevoelig voor huidirritatie en kan relatief slecht tegen zonlicht. Dit voer is uitermate geschikt voor een optimale gezondheid van de huid. Toegevoegde gepatenteerde vitamine B en amino-zuren verzorgen en beschermen de huid en voorkomen uitdrogen. Vitamine A stimuleert de groei van de opperhuid en essentiële vetzuren (EPA en DHA) verminderen huidirritatie.

Verhoogd de natuurlijke weerstand
Royal Canin Dalmatiër Junior helpt het onderontwikkelde immuunsysteem uw puppy. Dit gebeurd via een gepatenteerd anti-oxidantencomplex op basis van vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne. Dit complex beschermt het lichaam tegen vrije radicalen, welk erg schadelijk kunnen zijn voor de lichaamsweefsels.

Dalmatiërs hebben een vaak geprezen vacht en staan bekend om hun uithoudingsvermogen en vriendelijke en loyale karakter. Royal Canin Breed Dalmatiër Junior is het perfecte rassenvoer voor de groei en ontwikkeling tot een gezond gezelschapsdier met een stralende vacht.

Ingrediënten

Voedingsgids

Recensies van klanten

5 op 5 5  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.