Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
Voeg toe aan een bestaande herhaalbestelling
  Terug
Close
Voeg toe aan een bestaande herhaalbestelling
U voegt toe:
Royal Canin French Bulldog Junior
Royal Canin French Bulldog Junior

Naar de volgende herhaalbestelling:

Volgende order verwacht op:

Geleverd elke 
 eindigend 
Bevestig dat u dit product graag aan uw herhaalbestelling toevoegt. Het wordt toegevoegd aan het totaal van uw bestelling en uw kaart wordt gedebiteerd wanneer de bestelling wordt geplaatst.
Close
Voeg toe aan een bestaande herhaalbestelling
Bedankt, we hebben uw bestelling bijgewerkt. Je bestelling is gepland op
Close
U zet de volgende herhaalbestelling op:
Geleverd elke:
Royal Canin French Bulldog Junior
Royal Canin French Bulldog Junior

Subtotaal
Subtotaal
Om deze bestelling te wijzigen klik op Ga naar winkelwagen
of
Royal Canin French Bulldog Junior

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Royal Canin Breed Health Nutrition French Bulldog Junior is rasspecifiek voer dat voorziet in alle voedingsbehoefte van Franse Bulldog's tot 12 maanden oud.  Productvoordelen Perfect voor...  Lees meer

Royal Canin French Bulldog Junior

Lagere Prijs
3kg
Hoeveelheid
chevron
€20,80
€6,93 / kg
€20,80 Niet beschikbaar voor dit product
€6,93 / kg
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.

Product details

Royal Canin Breed Health Nutrition French Bulldog Junior is rasspecifiek voer dat voorziet in alle voedingsbehoefte van Franse Bulldog's tot 12 maanden oud. 

Productvoordelen

  • Perfect voor de groei
  • Geschikt voor de speciale kaak
  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Gezonde stoelgang

Perfect voor de groei
Tijdens de groeifase van de Franse Bulldog wordt relatief snel een sterk en gespierd lichaam opgebouwd. Aanzienlijke hoeveelheden eiwitten en mineralen en exact de juiste hoeveelheid calcium zijn daarom erg belangrijk. Royal Canin French Bulldog Junior voorziet in al deze vereisten zodat uw welp een gezond en sterk lichaam kan opbouwen.

Geschikt voor de speciale kaak
Franse Bulldog's hebben een kortschedelig kaak. Hierdoor is eten in de bek opnemen soms lastig en worden brokjes vaak heel doorgeslikt. Royal Canin speelt hierop in met aangepaste brokken van Breed French Bulldog. Deze zijn namelijk makkelijk door de Franse Bulldog op te pakken, zetten aan tot extra kauwen en, door de specifieke structuur, dragen bij aan een goede mondhygiëne.

Ondersteuning van het immuunsysteem
Tijdens de periode tussen moedermelk en volwassenheid is het immuunsysteem van uw Franse Bulldog nog niet volledig ontwikkeld. In dit rassenvoer is daarom een gepatenteerd anti-oxidanten complex op basis van vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne aanwezig om het immuunsysteem extra te ondersteunen.

Gezonde stoelgang
Een exclusieve combinatie van hoogwaardige en makkelijk te verteren eiwitten en prebiotica vergemakkelijkt de spijsvertering en bevordert een optimale darmflora. Tevens hebben de uit visolie afkomstige essentiële vetten ontstekingsremmmende eigenschappen die extra bijdragen aan de bescherming van de spijsvertering.

De Franse Bulldog staat bekend als actief, vrolijk en erg loyaal. Royal Canin Breed French Bulldog Junior is het perfecte rassenvoer om uw welp te ondersteunen tijdens de ontwikkeling tot een gezond en ideaal familiehuisdier.

Ingrediënten

Voedingsgids

Recensies van klanten

4,9 op 5 16  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.