Your browser does not support JavaScript! Royal Canin German Shepherd Junior | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Voorgestelde producten
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
Royal Canin German Shepherd Junior
Royal Canin German Shepherd Junior
Royal Canin German Shepherd Junior
Subtotaal
Royal Canin Breed Health Nutrition German Shepherd Junior is rasspecifiek voer dat voorziet in alle voedingsbehoefte van opgroeiende pups tot 15 maanden oud.  Productvoordelen Perfect voor...  Lees meer

Royal Canin German Shepherd Junior

12kg
€70,23
€5,85 / kg
Niet beschikbaar voor dit product
€70,23
€66,72
€5,56 / kg
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Voorraadswaarschuwing
Royal Canin German Shepherd Junior
Royal Canin German Shepherd Junior
Royal Canin German Shepherd Junior
Geef hieronder uw naam en e-mailadres in en kies daarna voor welke producten u een voorraadswaarschuwing wil ontvangen.
Waarschuw mij als het product weer voorradig is.

Product details

Royal Canin Breed Health Nutrition German Shepherd Junior is rasspecifiek voer dat voorziet in alle voedingsbehoefte van opgroeiende pups tot 15 maanden oud. 

Productvoordelen

  • Perfect voor de groei
  • Brokjes aangepast aan het gebit
  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Gezonde spijsvertering

Perfect voor de groei
Tijdens de groeifase van de Duitse Herder wordt een uitzonderlijk krachtig lichaam opgebouwd. Aanzienlijke hoeveelheden eiwitten en mineralen en exact de juiste hoeveelheid calcium zijn daarom erg belangrijk. Royal Canin German Shepherd Junior voorziet in al deze vereisten en draagt zo bij aan een gelijkmatige groei en goede ontwikkeling van het skelet en lichaam.

Brokjes aangepast aan het gebit
De kruisvormige brokje van Royal Canin German Shepherd Junior zijn specifiek ontwikkeld voor het gebit van Duitse Herder pups en een goede mondhygiëne. De vorm, textuur en formaat van het brokjes zetten namelijk aan tot extra kauwen, waardoor de tanden als het ware automatisch gepoetst worden. Extra ondersteuning wordt verzorgd door zogenaamde "calciumvangers" die het ontstaan van tandsteen helpen te beperken.

Ondersteuning van het immuunsysteem
Tijdens de periode tussen moedermelk en volwassenheid is het immuunsysteem van uw Duitse Herder nog niet volledig ontwikkeld. In dit rassenvoer is daarom een gepatenteerd anti-oxidanten complex op basis van vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne aanwezig om het immuunsysteem extra te ondersteunen.

Gezonde spijsvertering
Duitse Herders hebben een gevoelig spijsvertering; o.a. veroorzaakt door een in verhouding kort spijsverteringskanaal en gevoelige darmwand. Hoogwaardige maar makkelijk te verteren eiwitten, geconcentreerde energiebronnen en prebiotica en psyllium vergemakkelijken de spijsvertering en voorkomen overbelasting. Tevens hebben de uit visolie afkomstige essentiële vetten ontstekingsremmmende eigenschappen die extra bijdragen aan de bescherming van de darmflora.

De Duitse Herder is over het algemeen een actief, loyaal en gehoorzaam ras. Royal Canin Breed German Sheperd Junior is het perfecte rassenvoer om uw welp te ondersteunen tijdens de ontwikkeling tot een gezonde en vrolijke gezelschapshond.

Ingrediënten

Voedingsgids

Recensies van klanten

5 op 5 18  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.