Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Royal Canin Golden Retriever Adult

Royal Canin Golden Retriever Adult
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €59,73 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

Royal Canin Breed Health Nutrition Golden Retriever Adult is specifiek rassenvoer om aan alle voedingsbehoefte van volwassen Golden Retrievers (vanaf 15 maanden) te voldoen.... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Royal Canin Breed Health Nutrition Golden Retriever Adult is specifiek rassenvoer om aan alle voedingsbehoefte van volwassen Golden Retrievers (vanaf 15 maanden) te voldoen.

Productvoordelen

  • Gezonde huid en vacht
  • Behoud van het juiste gewicht
  • Versterking van de hartspier
  • Exclusief ontworpen brokjes

Gezonde huid en vacht
Golden Retrievers zijn zeer gevoelig voor huidproblemen door hun dichte, ondoordringbare vacht die veel warmte en vocht vasthoudt. Royal Canin Golden Retriever Adult bevat bernagieolie en biotine, welk de natuurlijke beschermingslaag van de vacht ondersteunen. Daarnaast wordt de haaropbouw ondersteunt door een optimaal gehalte van zwavel houdende aminozuren.

Behoud van het juiste gewicht
Dit ras heeft een natuurlijke aanleg voor overgewicht. Zeker gesteriliseerde honden en honden tussen 6 en 10 jaar hebben een verhoogd risico. Dit rassenvoer heeft daardoor een aangepast vet en calorie gehalte. Daarnaast eten Golden Retrievers vaak erg schrokkerig. De vorm, textuur en het formaat van deze brokken zetten aan tot extra kauwen, wat ten goede komt aan een gezond gewicht.

Versterking van de hartspier
Hartkwalen zijn zeker geen zeldzaamheid bij Golden Retrievers. Door de toevoegde hoeveelheden van Taurine, L-carnitine en Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) draagt Breed Golden Retriever Adult bij aan een goed functionerende en sterke hartspier.

Exclusief ontworpen brokjes
De kruisvormige brokje van dit rassenvoer van Royal Canin zijn speciaal ontwikkeld voor het gebit van Golden Retrievers en diens mondhygiëne. De vorm, textuur en formaat van het brokjes zetten namelijk aan tot extra kauwen, waardoor de tanden als het ware automatisch gepoetst worden. Extra ondersteuning wordt verzorgd door zogenaamde "calciumvangers" die het ontstaan van tandsteen helpen te beperken.

De Golden Retriever staat bekend als energiek, lief en geduldig. Ook is dit ras goed met kinderen en gaat hier voorzichtig mee om. Royal Canin Breed Golden Retriever Adult is het perfecte rassenvoer voor een gezond en levendig gezelschapsdier.

Ingrediënten

Voedingsgids

Recensies van klanten

4,7 op 5 53  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

  • Royal Canin Golden Retriever Adult
    Snelle levering top de Royal Canin Golden Retriever Adult is heel goed honden voer mijn hond neemt er veel van op dus minder ontlasting en blijft op gewicht .
    juul - 10 april 2015