Your browser does not support JavaScript! Royal Canin Golden Retriever Droogvoer | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MA Logo
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
Royal Canin Golden Retriever Droogvoer Puppy
Royal Canin Golden Retriever Droogvoer Puppy
Royal Canin Golden Retriever Droogvoer Puppy
Subtotaal
Royal Canin Breed Health Nutrition Golden Retriever Junior is rasspecifiek voer dat voorziet in alle voedingsbehoefte van opgroeiende Golden Retrievers tot 15 maanden oud.  Productvoordelen...  Lees meer

Royal Canin Golden Retriever Droogvoer Puppy

€22,61
€7,54 / kg
Niet beschikbaar voor dit product
€22,61
€22,61
€7,54 / kg
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Voorraadswaarschuwing
Royal Canin Golden Retriever Droogvoer Puppy
Royal Canin Golden Retriever Droogvoer Puppy
Royal Canin Golden Retriever Droogvoer Puppy
Geef hieronder uw naam en e-mailadres in en kies daarna voor welke producten u een voorraadswaarschuwing wil ontvangen.
Waarschuw mij als het product weer voorradig is.

Product details

Royal Canin Breed Health Nutrition Golden Retriever Junior is rasspecifiek voer dat voorziet in alle voedingsbehoefte van opgroeiende Golden Retrievers tot 15 maanden oud. 

Productvoordelen

  • Gezonde huid en vacht
  • Brokjes aangepast aan het gebit
  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Spijsvertering beter in balans

Gezonde huid en vacht
Golden Retrievers zijn zeer gevoelig voor huidproblemen door hun dichte, ondoordringbare vacht die veel warmte en vocht vasthoudt. De juiste voedingsstoffen en zorg zijn nodig zodat de huidbarrière en vacht in kwaliteit kunnen toenemen tijdens de weg naar volwassenheid. Royal Canin Golden Retriever Junior bevat extra bernagieolie en biotine, welk de natuurlijke beschermingslaag van de vacht ondersteunen. Het gepatenteerd "skin care" complex (rijk aan B-vitaminen en essentiële vetzuren) versterken de huidbarrière.

Brokjes aangepast aan het gebit
De brokje van Royal Canin Golden Retriever Junior zijn specifiek ontwikkeld voor het gebit en eetpatroon (vaak schrokkerig) van uw pup en diens mondhygiëne. De vorm, textuur en formaat van de brokjes zetten namelijk aan tot extra kauwen, waardoor de tanden als het ware automatisch gepoetst worden. Extra ondersteuning wordt verzorgd door zogenaamde "calciumvangers" die het ontstaan van tandsteen helpen te beperken.

Ondersteuning van het immuunsysteem
Tijdens de periode tussen moedermelk en volwassenheid is het immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld. In dit rassenvoer is daarom een gepatenteerd anti-oxidanten complex op basis van vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne aanwezig om het immuunsysteem extra te ondersteunen. Ook toegevoegde Manno-Oligo-Sacchariden stimuleren de immuunreactie doordat ze het aantal antilichamen verhogen.

Gezonde spijsvertering
In de eerste levensfase kunnen grote hoeveelheden voeding opnemen en veel zetmeel verteren stoelgangproblemen opleveren vanwege een onvolgroeid spijsverteringssysteem. Hoogwaardige maar makkelijk te verteren eiwitten, geconcentreerde energiebronnen en prebiotica en psyllium vergemakkelijken de spijsvertering en voorkomen overbelasting. Tevens hebben de uit visolie afkomstige essentiële vetten ontstekingsremmmende eigenschappen die extra bijdragen aan de bescherming van de darmflora.

De Golden Retriever staat bekend als energiek, lief en geduldig. Ook is dit ras goed met kinderen en gaat hier voorzichtig mee om. Royal Canin Breed Golden Retriever Junior is het perfecte rassenvoer dat uw welp in staat stelt zich te ontwikkelen tot een gezond en levendig gezelschapsdier.

Ingrediënten

Voedingsgids

Recensies van klanten

4,9 op 5 15  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.