Your browser does not support JavaScript!
Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+

Subtotaal
Subtotaal
of
Royal Canin Indoor 7+

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Royal Canin Indoor +7 is een complete voeding voor oudere katten van 7-12 jaar. Hoe werkt het Dit droge kattenvoer bevat een unieke combinatie van essentiële vetzuren, antioxidanten en...  Lees meer

Royal Canin Indoor 7+

€29,23
€8,35 / kg
Niet beschikbaar voor dit product
€29,23
€27,77
€7,93 / kg
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid
chevron

Product details

Royal Canin Indoor +7 is een complete voeding voor oudere katten van 7-12 jaar.

Hoe werkt het

Dit droge kattenvoer bevat een unieke combinatie van essentiële vetzuren, antioxidanten en vitaminen die uw kat op hogere leeftijd nodig heeft. Doordat het is samengesteld uit specifieke voedingsstoffen, zoals bietenpulp en essentiële vetzuren als sojaolie en visolie, houdt Indoor 7+ uw oudere kat vitaal. De complete voeding heeft ook een aangepast gehalte aan eiwitten en specifieke voedingsstoffen die de vacht van uw kat gezond houdt en laat glanzen. En dankzij het lage fosforgehalte zorgt Indoor 7+ ook goed voor zijn nieren. De brokjes zijn extra zacht, zodat uw kat zijn eten gemakkelijk kan kauwen en de kleine stukjes kan doorslikken zonder zijn tanden of maag te bezeren. 

Belangrijkste voordelen

  • Speciaal ontwikkeld voor katten van 7-12 jaar
  • Zachte brokjes die uw kat gemakkelijk kan kauwen
  • Laag in fosfor en natrium
  • Complete voedingsmix
  • Verlaagt het risico op haarballen
  • Helpt om nare geurtjes te verminderen

Wanneer gebruikt u het

Naarmate binnenkatten ouder worden, hebben ze de neiging om minder actief te worden. Dit kan leiden tot een verminderde spiermassa die op den duur hun leven als oudere kat kan bemoeilijken. Indoor 7+ is ontwikkeld voor oudere katten en bevat speciale ingrediënten, zoals groentevezels en eiwitten, die de spierkracht van uw kat op peil houden, zonder dat hij aankomt. Door infecties hebben veel oudere katten problemen met de urinewegen, maar als u uw kat deze gebalanceerde voeding geeft, blijven zijn nieren en urinewegen langer gezond. De brokjes zijn zacht, en dat is geweldig voor oudere katten die last krijgen van hun tanden en daardoor moeite hebben met het kauwen en doorslikken van harde brokjes.

Recensies van klanten

4,9 op 5 15  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.