Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Royal Canin Kitten Sterilised

Royal Canin Kitten Sterilised
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €22,19 Op voorraad

Item:

Royal Canin voor gesteriliseerde kittens is ontwikkeld om uw groeiende, gesteriliseerde of gecastreerde kat alle voeding te bieden die hij nodig heeft. Hoe werkt het Ieder knapperig brokje... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Royal Canin voor gesteriliseerde kittens is ontwikkeld om uw groeiende, gesteriliseerde of gecastreerde kat alle voeding te bieden die hij nodig heeft.

Hoe werkt het

Ieder knapperig brokje zit vol met gedroogde gevogelte, plantaardige eiwitten en toegevoegde dierlijke eiwitten, die uw kleine vriend alle energie bieden om even nieuwsgierig als altijd te blijven.

Als uw kitten gesteriliseerd of gecastreerd is, kan dit de kans op gewichtstoename vergroten. Dit voer heeft een zorgvuldig uitgebalanceerd vetgehalte om de kans te verkleinen dat uw huisdier meer aankomt dan de bedoeling is. Het bevat ook voldoende vitaminen en aminozuren, die het immuunsysteem van uw kitten helpen te versterken en een gezonde groei van gewrichten en sterkere botten bevorderen.

Belangrijkste voordelen 

  • Complete voeding voor gesteriliseerde of gecastreerde kittens
  • Vol met zowel dierlijke als plantaardige eiwitten
  • Toegevoegde plantaardige vezels
  • Uitgebalanceerd vetgehalte
  • Bevordert een gezonde groei en ontwikkeling

Wanneer gebruikt u het

Een kitten laten steriliseren of castreren heeft een aantal gevolgen, afhankelijk van het geslacht. Katers worden minder snel agressief en territoriaal, en poezen kunnen niet meer ongewenst zwanger worden. Het kan er ook voor zorgen dat uw kat minder ver van huis gaat, wat ideaal kan zijn als u bijvoorbeeld in een stedelijk gebied woont met veel drukke wegen in de buurt. 

Een mogelijk nadeel van het laten steriliseren of castreren is dat uw kat meer aankomt. Het is dus belangrijk ervoor te zorgen dat uw kitten een gezond dieet heeft tijdens de groei, aangezien dit invloed kan hebben op de gezondheid als volwassen kat. Dit voer zorgt ervoor dat uw kat alle nodige voeding binnenkrijgt, maar verkleint ook de kans op overgewicht. Het is altijd aan te raden uw dierenarts te raadplegen als u van plan bent het dieet van uw huisdier bij te stellen, vooral na de sterilisatie of castratie. 

Recensies van klanten

5 op 5 15  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.