Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Royal Canin Kitten

Royal Canin Kitten
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Was: €35,99
  • Prijs: €30,59 Op voorraad
  • U bespaart: €5,40 (15%)
Lagere Prijs

Selecteer uw variant:

Uw kitten is geen kat Zij hebben een aangepaste voeding nodig Eet een baby als een volwassene? Baby's hebben een gevoelige spijsvertering, kleine kaken en geen tanden en kunnen dus niet in... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Uw kitten is geen kat

Zij hebben een aangepaste voeding nodig

Eet een baby als een volwassene? Baby's hebben een gevoelige spijsvertering, kleine kaken en geen tanden en kunnen dus niet in een appel bijten, bijvoorbeeld. De analogie tussen de baby en kitten maakt het makkelijker om te begrijpen waarom kittens een andere voeding nodig hebben in vergelijking met volwassen katten. Een kitten groeit tenminste 12 maanden, afhankelijk van het ras en geslacht. Het ROYAL CANIN® Kitten assortiment geeft uw kitten de optimale start. Kies voor haar de gezonde combinatie in nat- en droogvoer.

De periode waarin de afweerstoffen die de kitten van haar moeder kreeg, zijn niet langer voldoende en haar eigen afweersysteem is nog onderontwikkeld, wordt het ""immuniteitsgat"" genoemd.

Kittens kauwen vaak nog niet zo goed, waardoor de brokjes de maag heel bereiken.

Kittens eten meerdere kleine maaltijden per dag, wel 10 tot 16!

Nauwkeurig samengestelde brokken met speciaal afgestemde grootte, vorm en textuur zijn essentieel voor een gezonde spijsvertering en gebitshygiëne en zijn uiterst smakelijk.

Kleine brokken - makkelijk te kauwen

VOORDELEN VAN DROOGVOEDING

Een concentratie van voedingsstoffen en een textuur die een poetseffect op de tanden heeft ter ondersteuning van een goede mondgezondheid.

Winkelen voor Royal Canin droogvoer

VOORDELEN VAN NATVOEDING

Met van nature een hoog vochtgehalte om de urinewegen te ondersteunen en te helpen een gezond gewicht te behouden.

Winkelen voor Royal Canin natvoer

Recensies van klanten

4,8 op 5 53  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.