Your browser does not support JavaScript! Royal Canin Labrador Retriever Droogvoer | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MA Logo
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
Royal Canin Labrador Retriever Droogvoer Puppy
Royal Canin Labrador Retriever Droogvoer Puppy
Royal Canin Labrador Retriever Droogvoer Puppy
Subtotaal
Royal Canin Breed Health Nutrition Labrador Retriever Junior is rasspecifiek voer, speciaal ontwikkeld voor Labrador Retriever puppies tussen 2 en 15 maanden oud.  Productvoordelen Perfect...  Lees meer

Royal Canin Labrador Retriever Droogvoer Puppy

€70,72
€5,89 / kg
Niet beschikbaar voor dit product
€70,72
€70,72
€5,89 / kg
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Voorraadswaarschuwing
Royal Canin Labrador Retriever Droogvoer Puppy
Royal Canin Labrador Retriever Droogvoer Puppy
Royal Canin Labrador Retriever Droogvoer Puppy
Geef hieronder uw naam en e-mailadres in en kies daarna voor welke producten u een voorraadswaarschuwing wil ontvangen.
Waarschuw mij als het product weer voorradig is.

Product details

Royal Canin Breed Health Nutrition Labrador Retriever Junior is rasspecifiek voer, speciaal ontwikkeld voor Labrador Retriever puppies tussen 2 en 15 maanden oud. 

Productvoordelen

  • Perfect voor tijdens de groei
  • Extra ondersteuning van de gewrichten
  • Voorkomt overgewicht
  • Gezonde spijsvertering

Perfect voor tijdens de groei
Tijdens de groeifase is goede voeding erg belangrijk om sterke botten en krachtige spieren te kunnen ontwikkelen. Royal Canin Labrador Retriever Junior bevat extra eiwitten en mineralen en exact de juiste hoeveelheden calcium en fosfor en voorziet daarmee in alle vereisten voor een gezonde groei en goede ontwikkeling van het skelet en lichaam.

Extra ondersteuning van de gewrichten
De Labrador Retriever is vaak erg actief, is gedreven en heeft aanleg voor overgewicht. Hierdoor wordt veel van de gewrichten gevraagd. Om de gewrichten tijdens de groeifase te ondersteunen en zo gewrichtsproblemen tegen te gaan zijn chondroïtine en glucosamine toegevoegd aangezien ze het kraakbeen voeden. Daarnaast werken verschillende omega-3 vetzuren ontstekingsremmend en beschermt een anti-oxidantencomplex tegen beschadigingen door vrije radicalen.

Voorkomt overgewicht
Dit hondenras heeft van nature meer vet (zijn voorouders zwommen in de koude Atlantisch Oceaan), een grote eetlust en maar een relatief geringe energiebehoefte. Hierdoor bestaat een verhoogde kans op overgewicht waar vanaf de eerste levensfase rekening mee gehouden dient te worden. De combinatie van een hoger eiwitgehalte maar lager vetgehalte van deze brokken van Royal Canin helpen de spierontwikkeling te bevorderen in plaats van vet op te bouwen. Daarnaast stimuleert het aanwezige L-carnitine de vetverbranding en zorgt de receptuur met gerst en psyllium voor een snellere en langere verzadiging.

Gezonde spijsvertering
In de eerste levensfase kunnen grote hoeveelheden voeding opnemen en
veel zetmeel verteren stoelgangproblemen opleveren. Dit, vanwege een onvolgroeid spijsverteringssysteem. Hoogwaardige maar makkelijk te verteren eiwitten, geconcentreerde energiebronnen en prebiotica en psyllium vergemakkelijken de spijsvertering en voorkomen overbelasting. Tevens hebben de uit visolie afkomstige essentiële vetten ontstekingsremmmende eigenschappen die extra bijdragen aan de bescherming van de darmflora.

De Labrador Retriever staat bekend als energiek, lief en intelligent en is vaak dol op water. Royal Canin Breed Labrador Retriever Junior is het perfecte rassenvoer dat uw welp in staat stelt zich te ontwikkelen tot een gezonde, vitale en gelukkige levensgenieter.

Ingrediënten

Voedingsgids

Recensies van klanten

4,9 op 5 58  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.