Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Royal Canin Mother & Babycat

Royal Canin Mother & Babycat
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €21,99 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Royal Canin voor moederpoes en kitten is zorgvuldig samengesteld om uw trotse moederpoes alles te geven wat ze nodig heeft om haar kittens te voeden. Hoe werkt het Dit voer helpt zowel... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Royal Canin voor moederpoes en kitten is zorgvuldig samengesteld om uw trotse moederpoes alles te geven wat ze nodig heeft om haar kittens te voeden.

Hoe werkt het

Dit voer helpt zowel moeder als kittens in topconditie te houden. Het bevat een mix van prebiotica om de spijsvertering een boost te geven en complexe antioxidanten om een gezond immuunsysteem te bevorderen. Het is belangrijk om tijdens het spenen het immuunsysteem van kittens op te bouwen, en dit voer bevat ook vitamine A en D3 om hun natuurlijke weerstand verder te verhogen.

De speciale speenformule maakt het zogen minder zwaar voor de moederpoes en zorgt ervoor dat de belangrijke voedingsstoffen worden doorgegeven aan het nest. Toegevoegde DHA-vetzuren helpen ook met hersenontwikkeling, zodat de kittens pienter en nieuwsgierig opgroeien.

Belangrijkste voordelen

  • Prebiotica geeft de spijsvertering een boost
  • Antioxidanten zorgen voor een gezond immuunsysteem
  • Toegevoegde vitamine A en D3
  • Speciale speenformule
  • DHA bevordert hersenontwikkeling
  • Complete mix voor moederpoes en kitten

Wanneer gebruikt u het

Uw kat zal precies weten hoe ze haar kittens moet opvoeden en voeden, maar u kunt haar een handje helpen met het juiste dieet. Een nestje kittens zogen kan lichamelijk veeleisend zijn, en de gezondheid van de moederpoes is direct van invloed op de kleintjes. Een goede oplossing is het bieden van een uitgebalanceerd dieet dat ook de kittens helpt bij hun ontwikkeling, zoals dit voer doet. 

Het opbouwen van een sterk en gezond immuunsysteem is belangrijk voor groeiende katten, en daarom bevat dit voer zowel prebiotica en antioxidanten. Ze worden van moeder op kitten overgegeven door het natuurlijke voedingsproces. Als uw kat in verwachting is of al een nestje heeft, raadpleeg dan altijd uw dierenarts over hun voedingsbenodigdheden voordat u zelf veranderingen doorvoert.

Recensies van klanten

4,6 op 5 15  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.