Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Royal Canin Pure Feline No 1 Schoonheid

Royal Canin Pure Feline No 1 Schoonheid
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €14,49 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Royal Canin Pure Feline No 1 Schoonheid is een compleet droogvoer dat uw kat van binnen en buiten ondersteunt, waardoor zijn vacht glanzend en gezond blijft. Hoe werkt het Uw kat is elke... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Royal Canin Pure Feline No 1 Schoonheid is een compleet droogvoer dat uw kat van binnen en buiten ondersteunt, waardoor zijn vacht glanzend en gezond blijft.

Hoe werkt het

Uw kat is elke dag lang bezig met het bijhouden van zijn vacht. Met dit smakelijke droogvoer helpt u uw kleine vriend zijn vacht makkelijker in topconditie te houden.

Dit voer is ontworpen om uw kat er op zijn best uit te laten zien (en zijn gezondheid optimaal te ondersteunen), en bevat onder meer olie van het komkommerkruid. De olie van deze eetbare plant is rijk aan gamma-linoleenzuur en omega 6, die beide helpen om de vacht glanzend en gezond te houden.

Er zit tevens lijnzaad in Royal Canin Pure Feline No 1 Schoonheid, wat een bron is van vetzuren die de gewrichten van uw kat ondersteunen. Daarnaast bevordert de omega 3 in deze zaden een gezonde huid.

Belangrijkste voordelen

  • Helpt de vacht glanzend en de huid in goede conditie te houden
  • Omega 6 in komkommerkruidolie ondersteunt een glanzende vacht
  • Lijnzaad bevat omega 3 om de huid sterk te houden
  • Vetzuren bevorderen gezonde gewrichten
  • Ondersteunt uw kat van binnen en buiten

Wanneer gebruikt u het

Katten houden er van nature van om zichzelf uitgebreid schoon te maken. Soms kunnen ze wel wat extra hulp gebruiken om hun vacht in topconditie te houden. Ziekte of allergie kan bij uw huisdier huiduitslag veroorzaken, of zorgen dat de vacht dof wordt of op plekken uitvalt. In een dergelijk geval kunt u uw kat een voer als Royal Canin geven, dat speciaal is ontwikkeld om de vacht en huid te ondersteunen.   

Het is raadzaam om de voedingsrichtlijnen te raadplegen voordat u uw kat overzet op dit nieuwe voer. De hoeveelheid die hij nodig heeft hangt meestal af van het gewicht, de leeftijd en het ras. Raadpleeg uw dierenarts als u vragen heeft.

Recensies van klanten

4,7 op 5 12  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.