Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Royal Canin Pure Feline No 2 Slank

Royal Canin Pure Feline No 2 Slank
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €3,45 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Royal Canin Pure Feline No 2 Slank is een complete uitgebalanceerde mix die uw kat helpt hongergevoelens tussen maaltijden te voorkomen. Hoe werkt het Of u nu probeert uw kat af te laten... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Royal Canin Pure Feline No 2 Slank is een complete uitgebalanceerde mix die uw kat helpt hongergevoelens tussen maaltijden te voorkomen.

Hoe werkt het

Of u nu probeert uw kat af te laten vallen of hem juist op een gezond gewicht probeert te houden; dit smakelijke droogvoer geeft hem langer een vol gevoel. De onoplosbare vezels in deze mix komen uit appelpitjes, en verminderen het hongergevoel bij uw kat, zodat hij minder snel zal bedelen om voedsel tussen zijn maaltijden door.

Dit voer bevat tarwezemelen voor een soepele spijsvertering en is ook rijk aan plantaardige gom, een stroperige oplossing gemaakt van de pitjes, die water absorbeert. Dit helpt uw kat een vol gevoel te behouden na de maaltijd.

Door dat het gemaakt is met 42 procent eiwitten en slechts 12 procent vet, helpt Royal Canin Pure Feline No 2 Slank uw huisdier sterke, droge spiermassa op te bouwen. Het zit tevens vol vitaminen die uw kat van binnen en buiten zullen ondersteunen.

Belangrijkste voordelen

  • Compleet en uitgebalanceerd droogvoer
  • Helpt uw kat een gezond gewicht te bereiken en te behouden
  • Appelvezels geven uw kat langer een vol gevoel
  • Tarwezemelen helpen bij de spijsvertering
  • Plantaardige gom absorbeert water en zorgt voor een vol gevoel
  • Bevat 12 procent vet en 42 procent eiwit

Wanneer gebruikt u het

Als uw kat overgewicht heeft, kan dit hem beïnvloeden op manieren die u niet kunt zien. Overtollig gewicht zet druk op de gewrichten, waardoor kraakbeen slijt, wat mogelijk leidt tot mobiliteitsproblemen op latere leeftijd.

Tekenen dat uw kat last heeft van gewrichtsproblemen kunnen zijn dat uw kat hinkt, minder goed springt, en u zijn zere ledematen niet laat aanraken. Raadpleeg uw dierenarts als u een van deze symptomen ziet.

Dit uitgebalanceerde voer zal uw huisdier helpen een gezond gewicht te bereiken en behouden door hem langer een vol gevoel te geven. Past u het voer van uw huisdier aan? Raadpleeg dan altijd de voedingsrichtlijnen om er zeker van te zijn dat hij de juiste hoeveelheid krijgt.

Recensies van klanten

4,9 op 5 22  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.