Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Royal Canin Pure Feline No 3 Vitaliteit

Royal Canin Pure Feline No 3 Vitaliteit
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €14,99 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Royal Canin Pure Feline No 3 Vitaliteit is een gezond compleetvoer voor uw volwassen kat dat helpt hem fit en actief te houden. Hoe werkt het Dit voer is speciaal samengesteld om uw kat... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Royal Canin Pure Feline No 3 Vitaliteit is een gezond compleetvoer voor uw volwassen kat dat helpt hem fit en actief te houden.

Hoe werkt het

Dit voer is speciaal samengesteld om uw kat voldoende energie te geven en hem tegen infecties te beschermen. Ter ondersteuning van een gebalanceerd dieet zit het tevens boordevol eiwitten, dierlijke vetten, visolie en sojaolie. De toegevoegde antioxidanten uit tomaten, ginseng en groene thee helpen de ophoping van vrije radicalen in het lichaam te voorkomen.

Deze vrije radicalen kunnen de cellen van uw huisdier beschadigen, en zouden later kunnen leiden tot ziekte. Antioxidanten helpen bij de afbraak van deze vrije radicalen en helpen ook voortijdige celveroudering te voorkomen. 

Belangrijkste voordelen

  • Vol antioxidanten om de ophoping van vrije radicalen te voorkomen
  • Toegevoegde eiwitten
  • Vol vitaminen
  • Visolie en sojaolie voor essentiële vetten
  • Gebalanceerd dieet
  • Geschikt voor katten ouder dan 12 maanden

Wanneer gebruikt u het

Een gezond immuunsysteem betekent een gezonde kat. Net als bij mensen is bij katten de huid de voornaamste bescherming tegen infecties. Een gezonde huid houdt bacteriën en ziektekiemen buiten de deur. Natuurlijke vis- en sojaolie bevatten veel omega 3- en omega 6-vetzuren, wat van nature een gezonde huid bevordert.

De cellen in goede staat houden helpt ook ziekten weren. De ginseng en tomaat in dit voer van Royal Canin zijn een natuurlijke bron van antioxidanten. Deze bestrijden niet alleen vrije radicalen (die voor celschade kunnen zorgen), maar ze vertragen ook het verouderingsproces. Deze mix kan de rest van zijn leven als het standaard kattenvoer dienen, maar overleg altijd eerst even met uw dierenarts voordat u grote veranderingen doorvoert in het eetpatroon van uw huisdier. 

Recensies van klanten

5 op 5 20  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.