Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Skinner’s Field &Trial zalm & rijst hypoallergeen

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Als uw hond last heeft van voedselallergie of een gevoelige maag, kan Skinner's Field & Trial hypoallergene zalm helpen met het verlichten van symptomen en hem weer laten genieten van zijn...  Lees meer

Skinner’s Field &Trial zalm & rijst hypoallergeen

15kg
Hoeveelheid
chevron
€50,46
€3,36 / kg
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€50,46
€3,36 / kg

Product details

Als uw hond last heeft van voedselallergie of een gevoelige maag, kan Skinner's Field & Trial hypoallergene zalm helpen met het verlichten van symptomen en hem weer laten genieten van zijn maaltijd.

Hoe werkt het

Dit voer bevat duurzame Schotse zalm, die zeker bij uw huisdier in de smaak zal vallen. Het is niet alleen heerlijk, maar ook een uitstekende bron van hypoallergeen eiwit. Dat wil zeggen dat het geen ingrediënten bevat die de meestvoorkomende allergieën veroorzaken en dus over het algemeen geen probleem is voor de maag.

Daarnaast ondersteunt het voer het immuunsysteem van uw hond, dankzij de combinatie van omega-3 en omega-6 vetzuren. Glucosamine en chondroïtine helpen ervoor te zorgen dat de gewrichten van uw hond gezond en sterk blijven voor de wandelingen over de hei. 

Belangrijkste voordelen

  • heerlijke, duurzame zalm voor een geweldige smaak
  • met veel glucosamine en chondroïtine voor gezonde gewrichten
  • met enkel natuurlijke ingrediënten
  • hypoallergeen (bevat geen ingrediënten die veelvoorkomende allergieën veroorzaken)

Wanneer gebruikt u het

Uw hond kan net als de mens last hebben van een gevoelige maag, wat maaltijden oncomfortabel maakt. Allergische reacties kunnen huidirritaties en een doffe vacht veroorzaken. Een gevoelige maag kan ervoor zorgen dat uw hond overgeeft na de maaltijd. Beide situaties zijn slecht voor de levenskwaliteit en gezondheid van uw huisdier.

Skinner's Field & Trial hypoallergene zalm kan helpen de kans op allergische reacties te verkleinen, en tegelijkertijd een gevoelige maag verzachten. Het voer bevat natuurlijke, makkelijk te verteren eiwitten en vezels, zoals zalm en zilvervliesrijst, wat de kans op problemen voor uw hond verkleint. 

De toegevoegde omega vetzuren en glucosamine houden ook het immuunsysteem in goede staat en versterken de huid en vacht. Mocht u overwegen het eetpatroon van uw hond te veranderen, dan is het altijd raadzaam uw dierenarts te raadplegen.

Recensies van klanten

4,9 op 5 14  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.