Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Skinner’s Field & Trial Puppy

Skinner’s Field & Trial Puppy
  • Prijs: €52,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

Skinners Field & Trial puppy is ideaal voor opgroeiende werkhonden. Hoe werkt het Dit voer is speciaal samengesteld voor actieve pups. Het is geschikt voor gespeende pups tot negen maanden.... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Skinners Field & Trial puppy is ideaal voor opgroeiende werkhonden.


Hoe werkt het
Dit voer is speciaal samengesteld voor actieve pups. Het is geschikt voor gespeende pups tot negen maanden. De uitgebalanceerde formule voldoet aan alle voedingsbehoeften van een opgroeiende hond. Zo krijgen ze de juiste hoeveelheid proteïne binnen, zodat ze genoeg energie hebben. Vitamines en mineralen zorgen voor gezonde organen, botten en gewrichten. Ook draagt deze mix bij aan een gezonde vacht. Het stimuleert de spijsvertering, ook voor plantaardige ingrediënten. Dat zorgt voor een sterk spijsverteringssysteem tegen de tijd dat de hond volgroeid is.


Belangrijkste voordelen

  • Speciaal voor pups en werkhonden
  • Geschikt vanaf het spenen tot negen maanden
  • Compleet voer voor opgroeiende honden
  • Zorgt voor sterke spieren
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Draagt bij aan sterke botten en tanden
  • Houdt de gezondheid van de vacht op peil
  • Bevat Mannan-oligosacchariden voor een gezonde spijsvertering

Wanneer gebruikt u het

Het voer van uw pup bepaalt voor een groot deel hoe hij/zij opgroeit en hun gezondheid als volwassen hond. Pups hebben veel proteïne nodig als bron van energie, plus vitamines en mineralen voor sterke botten. Dat is zeker het geval als een pup opgroeit als werkhond, omdat werkhonden een groter uithoudingsvermogen moeten hebben dan huisdieren. Dit voer is met 27% proteïne een uitstekende bron van energie voor de hele dag. Het bevat alles wat een hond nodig heeft om gezond en sterk te blijven.
Werkhonden ondergaan een intensieve training. Vraag indien nodig uw dierenarts om advies bij het opvoeden.

Recensies van klanten

5 op 5 5  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.