Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Skinner’s Ruff & Ready

Skinner’s Ruff & Ready
  • Prijs: €35,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

Skinners Ruff & Ready is een droogvoer dat alle voedingstoffen bevat die volwassen honden nodig hebben. De smakelijke mix van vlees, erwten, gevlokte granen en knapperige brokjes zal zelfs... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Skinners Ruff & Ready is een droogvoer dat alle voedingstoffen bevat die volwassen honden nodig hebben. De smakelijke mix van vlees, erwten, gevlokte granen en knapperige brokjes zal zelfs de moeilijkste eters verleiden.

Hoe werkt het

U kunt uw hond dit droogvoer zo uit de zak geven of wat lauw water toevoegen om de mix te bevochtigen en zo de smaak en het aroma volledig tot uiting te brengen. Skinners heeft het voer nog smakelijker gemaakt door een laagje tarweglucosestroop aan te brengen voor die sappige textuur waar honden zo van houden.

De koolhydraten en proteïnen van hoge kwaliteit geven uw hond de hele dag energie en zorgen voor een langer voldaan gevoel, wat overdadig eten en zwaarlijvigheid tegengaat. Skinners heeft vismeel met oliën met omegavetzuren toegevoegd ter verzorging van de huid en voor een glanzende vacht. Toegevoegde vitaminen, mineralen en antioxidanten ondersteunen het natuurlijk afweersysteem en helpen zo ziektes en infecties te bestrijden. 

Belangrijkste voordelen

  • Voedingsrijke mix voor volwassen honden van alle rassen
  • Bevat vlees, erwten, gevlokte granen en knapperige brokjes
  • Met een laagje tarweglucosestroop voor extra smaak en een sappige structuur
  • Hoogwaardige koolhydraten en proteïnen voor langdurige energie
  • Bevat geen kunstmatige kunststoffen of conserveringsmiddelen 

Wanneer gebruikt u het

Skinners Ruff & Ready is een droogvoer met een verleidelijke mix van aroma's en texturen, en dat maakt het tot een geweldige keuze voor honden die hun neus ophalen voor normaal voer. Het is geschikt voor alle hondenrassen en kan zowel aan oudere puppy's als volwassen dieren gegeven worden.

Als u overstapt op een ander voer, dan kunt u het beste het nieuwe voer geleidelijk introduceren om maagproblemen te voorkomen. Maak een afspraak met uw dierenarts als u zich zorgen maakt over het dieet van uw hond of zijn eetgewoontes wilt bespreken.

Recensies van klanten

4,9 op 5 23  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.