Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Specific Adult CRD-1 & CRW-1 Weight Reduction voor honden

Specific Adult CRD-1 & CRW-1 Weight Reduction voor honden
  • Prijs: €54,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

Specific Weight Reduction gewichtsverlagende voeding is speciaal ontwikkeld om honden te helpen overgewicht kwijt te raken. Specific CRD-1 is de droogvoer variant van de Weight Reduction... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Specific Weight Reduction gewichtsverlagende voeding is speciaal ontwikkeld om honden te helpen overgewicht kwijt te raken.

Specific CRD-1 is de droogvoer variant van de Weight Reduction lijn. Het natvoer (kuipjes) komt in de vorm van Specific CRW-1.

Indicaties:

  • Overgewicht (obesitas)
  • Suikerziekte (Diabetes)
  • Maag-darm aandoeningen

Productvoordelen:

  • Minder calorieën en meer vezels
  • Optimaal en gezond gewichtsverlies
  • Ondersteuning van de gewrichten
  • Geschikt voor diabetes patiënten

Minder calorieën en meer vezels
Specific Weight Reduction bevat een geringe hoeveelheid vet en extra vezels. Deze combinatie zorgt ervoor dat als uw hond de aanbevolen hoeveelheden voeding krijgt tijdens het afvallen deze verzadigd zal zijn en tegelijkertijd gewicht zal verliezen.

Optimaal en gezond gewichtsverlies
Het gewichtsverlies wordt extra gestimuleerd door L-carnitine en een verhoogd eiwit gehalte. L-carnitine stimuleert de vetverbranding en het behoud van spiermassa. Ook extra eiwitten zorgen dat uw hond afvalt zonder spiermassa te verliezen en draagt tevens bij aan een langer gevoel van verzadiging na de maaltijd.

Ondersteuning van de gewrichten
Specific CRD-1 en CRW-1 bevatten uit visolie afkomstig EPA en DHA. Deze essentiële vetzuren voeden het kraakbeen en zorgen voor meer mobiliteit. Hierdoor worden de zwaar belaste gewrichten van honden met overgewicht ondersteund en zal uw hond zich prettiger voelen.

Geschikt voor diabetes patiënten
Door gebruik te maken van complexe koolhydraten en veel vezels zorgt dit hondenvoer voor minder schommelingen in de bloedsuikerspiegel en is hierdoor zeer geschikt voor honden met diabetes.

Ingrediënten
Specific CRD-1 (droogvoer): Tarwe, vismeel, poedervormige cellulose, maïs eiwit, haver, gist, gehydrolyseerde varkensvlees eiwitten, bietenpulp, aardappel-eiwit, mineralen, vitaminen en sporenelementen, psyllium, methionine, L-carnitine en anti-oxidanten: BHA, propylgallaat. Dit product bevat geen kunstmatige kleur-of smaakstoffen.

Specific CRW-1 (natvoer): Varkensvlees, maïs, poedervormige cellulose, eieren, mineralen, visolie, psyllium, vitaminen en sporenelementen, L-carnitine. Dit product bevat geen kunstmatige anti-oxidanten, kleur-of smaakstoffen.

Voedingsanalyse per 100g
Specific CRD
Specific CRW
Energy KJ 1313 328
Eiwitten (g) 29,6 7,1
Vet (g) 5,1 2,0
Koolhydraten (g) 37,4 8,0
Vezels (g) 12,7 4,0
Calcium (g) 0,84 0,2
Fosfor (g) 0,76 0,13
Natrium (g) 0,28 0,07
Zetmeel (g) 24,6 4,7
Zink (mg) 25,2 7,0
Suiker (g) 0,9 <0,3
L-carnitine (mg) 30 8,0
Omega-3 (g) 0,53 0,11
Vocht (g) 9,2 77,7

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook ons overige assortiment Specific Canine voor honden.

Recensies van klanten

4,8 op 5 19  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.