Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Specific Puppy CPD-M Medium Breed

Specific Puppy CPD-M Medium Breed
 • Prijs: €68,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

Specific Puppy CPD-M is een speciaal ontwikkeld hondenvoer voor de optimale groei en ontwikkeling van puppy's van middelgrote hondenrassen.  Productvoordelen: Gezonde en optimale... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Specific Puppy CPD-M is een speciaal ontwikkeld hondenvoer voor de optimale groei en ontwikkeling van puppy's van middelgrote hondenrassen. 

Productvoordelen:

 • Gezonde en optimale ontwikkeling
 • Ondersteuning van de hersenen en ogen tijdens groei
 • Gezonde huid, vacht en gewrichten
 • Versterking van het immuunsysteem
 • Ontlast en helpt de spijsvertering

Gezonde en optimale ontwikkeling
Specific CPD-M is ontwikkeld om pups van middelgrote rassen optimaal te ondersteunen tijdens het opgroeien en ontwikkeling van een gezond skelet. Dit vertaald zich naar optimale aantallen van energie, eiwitten, vitaminen en mineralen.

Ondersteuning van de hersenen en ogen tijdens groei
Aanwezig DHA uit visolie heeft een gunstig effect op een zo gezond mogelijke ontwikkeling van de hersenen en ogen van opgroeiende honden.

Gezonde huid, vacht en gewrichten
Daarnaast is het van DHA, in combinatie met EPA aangetoond dat het ondersteunend werkt op de gezondheid van de huid, vacht en gewrichten van uw pup. Deze krijgen de juiste voedingsstoffen en profiteren door een optimale gezondheid.

Versterking van het immuunsysteem
Dit hondenvoer bevat speciale bèta-1,3/1,6 glucanen afkomstig uit gist. Glucanen activeren en stimuleren het verdedigingsmechanisme van uw hond en zorgen voor de opwekking van nuttige antilichamen. Hierdoor wordt het immuunsysteem versterkt en de gezondheid ondersteund.

Gezonde spijsvertering
Psyllium zorgt voor een mindere belasting van het spijsverteringkanaal en betere regulering van de maag-darm activiteit. Hierdoor zorgt Specific CPD-M voor een gezondere spijsvertering.

Ingrediënten
Tarwe, maise eiwit, dierlijk vet, vismeel, rijst, gehydrolyseerde varkensvlees eiwitten, mineralen, boter melkpoeder, aardappel-eiwit, suiker, eieren, vitaminen en sporenelementen, psyllium, zonnebloemolie, methionine, gist (bron van bèta-glucanen) en anti-oxidanten (BHA, BHT en propylgallaat). Dit hondenvoer bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Voedingsanalyse
per 100 g
Energy (KJ) 1708
Eiwitten (g) 24,6
Vet (g) 14,5
Koolhydraten (g) 44,9
Vezels (g) 1,8
Calcium (g) 1,2
Fosfor (g) 1,02
Natrium (g) 0,25
Omega-3 (g) 0,44
EPA (g) 0,072
DHA (g)
0,125
Ratio n-3:n-6 1:4
Vocht (g) 8,5

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook ons overige assortiment Specific Canine voor honden.

Recensies van klanten

3 op 5 2  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • zeer tevreden over de brok.
  Ik ben zeer tevreden over de brok. mijn pup groeit er prima op. Hij had eerst andere brokken van een zeer bekend merk maar wilde er maar niet goed op groeien. sinds we deze brok gebruiken groei hij goed en de vacht glanst mooi. voor mij geen andere brok meer.
  berend46 - 26 november 2014