Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Specific Senior CGD-M Medium Breed voor honden

Specific Senior CGD-M Medium Breed voor honden
  • Prijs: €53,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

Specific CGD-M is een compleet en uitgebalanceerd onderhoudsvoer voor oudere honden van middelgrote rassen. Aanbevolen vanaf 7 jaar. Dit hondenvoer ondersteunt alle belangrijke organen van... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Specific CGD-M is een compleet en uitgebalanceerd onderhoudsvoer voor oudere honden van middelgrote rassen. Aanbevolen vanaf 7 jaar. Dit hondenvoer ondersteunt alle belangrijke organen van uw seniore hond en voorziet in een vitale oude dag.

Productvoordelen:

  • Ondersteund de nieren
  • Gezonde huid, vacht en gewrichten
  • Behoud van een gezond gewicht
  • Extra hoeveelheden taurine
  • Versterking van het immuunsysteem

Ondersteund de nieren
Om nierfalen (veelvoorkomend bij oudere honden) tegen te gaan bevat Specific CGD-M een verminderd gehalte aan eiwit, fosfor en natrium. Hierdoor zal de werklast van de nieren worden verminderd en de nierfunctie worden ondersteund. Door gebruik van hoogwaardige eiwitten zal uw hond alsnog voldoende essentiële aminozuren binnenkrijgen.

Gezonde huid, vacht en gewrichten
Aanwezig omega-3 vetzuur in dit hondenvoer van Specific voedt en heeft een positief effect op de gezondheid van de huid en vacht, gezond kraakbeen en normale beweeglijkheid van de gewrichten van oudere honden.

Behoud van een gezond gewicht
Dit complete en volledig uitgebalanceerde onderhoudsvoer heeft een verhoogd gehalte aan vezels waardoor het energiegehalte verlaagd wordt. Aangezien oudere honden een verminderde energiebehoefte hebben wordt hiermee het behoud van een gezond gewicht bevorderd.

Extra hoeveelheden taurine
Taurine speelt een belangrijke rol in een goed metabolisme van seniore honden. Daarnaast is taurine vereist voor een normaal functioneren van het myocardium (hartspierweefsel) en ondersteund het de hartspier.

Versterking van het immuunsysteem
Specific Senior Medium Breed bevat bèta-1,3/1,6 glucanen uit gist. Deze binden zich aan de receptoren van witte bloedcellen waardoor ze het immuunsysteem kunnen waarschuwen en de immuunrespons ondersteunen.

Ingrediënten
Tarwe, maïs eiwit, dierlijk vet, vismeel, karnemelkpoeder, bietenpulp, mineralen, eieren, gehydrolyseerde varkensvlees eiwitten, vitaminen en sporenelementen, gist (bron van bèta-glucanen en mannan-oligo-sacchariden), taurine, methionine, L-carnitine, zonnebloemolie en anti-oxidanten: EC goedgekeurde additieven BHA, BHT en propylgallaat. Dit product bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Voedingsanalyse
per 100 g
Energy (KJ) 1553
Eiwitten (g) 18,5
Vet (g) 7,9
Koolhydraten (g) 56,5
Vezels (g) 3,9
Calcium (g) 0,58
Fosfor (g) 0,49
Natrium (g) 0,21
L-carnitine (mg) 30
Omega-3 (g) 0,24
Vocht (g) 9,0

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook ons overige assortiment Specific Canine voor honden.

Recensies van klanten

4,5 op 5 1  Beoordeling

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.