Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Staywell Magnetic 4 Way Locking Deluxe Cat Flap

Staywell Magnetic 4 Way Locking Deluxe Cat Flap
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €35,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

Monteer het veilige, afsluitbare Staywell magnetische kattenluik om uw kat de vrijheid te geven vrij rond te lopen zonder zwerfdieren binnen te laten. Hoe werkt het Dit handige kattenluik... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Monteer het veilige, afsluitbare Staywell magnetische kattenluik om uw kat de vrijheid te geven vrij rond te lopen zonder zwerfdieren binnen te laten.


Hoe werkt het

Dit handige kattenluik past in de meeste standaarddeuren, ramen en zelfs muren tot vijf centimeter dik. De kit wordt geleverd met een snijsjabloon, schroeven en handleiding om u te helpen het veilig te monteren. Eenmaal op z'n plaats kan het luik gebruikt worden met vier verschillende standen: open, gesloten, alleen naar binnen of alleen naar buiten. De magneet werkt als sluiting en vergrendelt, indien nodig, het luik. De 'sleutel' is een magnetische halsband die uw huisdier continu kan dragen. Deze activeert het luik als de kat dichterbij komt en laat de kat door. 


Belangrijkste voordelen

• Geeft uw huisdier de vrijheid te komen en gaan zonder dat zwerfdieren uw huis binnenkomen

• Vier sluit-instellingen: alleen naar binnen, alleen naar buiten, geopend of gesloten

• Magnetische halsband werkt als sleutel 

• Geschikt voor montage in de meeste deuren, muren en ramen

• Het perfecte formaat voor katten tot zeven kilogram (15 pond)

• Geen batterijen nodig


Wanneer gebruikt u het

Als uw kat graag komt en gaat dan is het een goed idee om ze een kattenluik te geven. Hierdoor kunnen ze naar buiten gaan zonder u te hoeven storen om de deur voor ze open te doen. Door de sluitfunctie van dit kattenluik kunt u uw kat binnenhouden als dat 's nachts nodig is, of als uw wilt voorkomen dat ze er vandoor gaan als er een bezoek aan de dierenarts op komst is. Zet het luik simpelweg in de 'alleen naar binnen' stand. 


Als het Staywell magnetisch kattenluik geïnstalleerd is, werkt de halsband van uw huisdier als sleutel om ze door de deur te laten gaan. Dit zorgt ervoor dat er geen andere katten of zwerfdieren uw huis binnenkomen. 

Recensies van klanten

2,8 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

  • Kattenluik
    Even wennen voor de kat maar effectief en tevreden
    Steven - 20 mei 2017