Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
Voeg toe aan een bestaande herhaalbestelling
Close
Voeg toe aan een bestaande herhaalbestelling
Gelicentieerd item
SureFlap Kattenluik
SureFlap Kattenluik

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier bieden, moeten we u vragen om enkele details te bevestigen.
Bevestig a.u.b. het type dier waaraan u dit gelicentieerde product gaat geven:
chevron
product.nonRXConsent.confirmation.text.relevantSafety
product.nonRXConsent.confirmation.text.productLiterature
product.nonRXConsent.confirmation.text.nonResale
product.nonRXConsent.confirmation.text.goodHealth
product.nonRXConsent.confirmation.text.notPregnant
Close
Voeg toe aan een bestaande herhaalbestelling
Gelicentieerd item
SureFlap Kattenluik
SureFlap Kattenluik

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen lees en bevestig onderstaande gegevens en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier leveren.
Door de aankoop van dit Hill's product bevestigt u dat uw huisdier is geëxamineerd door een dierenarts die u dit voer heeft aanbevolen op basis van de examinatie en diagnose.
U begrijpt dat het wordt aanbevolen terwijl uw huisdier dit product krijgt, u ​​ten minste elke 12 maanden advies aan de dierenarts vraagt over het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van uw huisdier.
Als de situatie van uw huisdier op welke manier dan ook verslechtert tijdens het gebruik van dit voer raadpleegt u onmiddellijk uw dierenarts.
Close
Voeg toe aan een bestaande herhaalbestelling
U voegt toe:
SureFlap Kattenluik
SureFlap Kattenluik

Naar de volgende herhaalbestelling:

Volgende order verwacht op:

Geleverd elke 
 eindigend 
Bevestig dat u dit product graag aan uw herhaalbestelling toevoegt. Het wordt toegevoegd aan het totaal van uw bestelling en uw kaart wordt gedebiteerd wanneer de bestelling wordt geplaatst.
Close
Voeg toe aan een bestaande herhaalbestelling
Bedankt, we hebben uw bestelling bijgewerkt. Je bestelling is gepland op
Close
U zet de volgende herhaalbestelling op:
Geleverd elke:
SureFlap Kattenluik
SureFlap Kattenluik

Subtotaal
Subtotaal
Om deze bestelling te wijzigen klik op Ga naar winkelwagen
of
SureFlap Kattenluik

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Het SureFlap Kattenluik is een kattenluikje dat reageert op de microchip van uw kat en op deze manier alleen uw kat binnen laat en geen andere katten of dieren die niet geregistreerd zijn....  Lees meer

SureFlap Kattenluik

Hoeveelheid
chevron
€60,40
€60,40 Niet beschikbaar voor dit product
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.

Product details

Het SureFlap Kattenluik is een kattenluikje dat reageert op de microchip van uw kat en op deze manier alleen uw kat binnen laat en geen andere katten of dieren die niet geregistreerd zijn.

Productvoordelen

  • Geen halsband nodig
  • Slot met 4 opties
  • Zeer gemakkelijke bediening
  • Werkt op batterijen
  • Laat alleen uw eigen kat binnen

Geen halsband nodig
Doordat het luikje gebruikt maakt van de microchip in uw kat, kan deze zeer gemakkelijk naar binnen en buiten zonder te hoeven wachten tot u de deur opent. Uw kat hoeft geen halsband te dragen, welk kwijt kan raken of zelfs ergens achter vast kan komen te zitten.

Slot met 4 opties
Dit kattenluik heeft een slot met 4 verschillende opties. U kunt het luikje volledig open zetten, alleen naar buiten of binnen te laten openen, of helemaal sluiten. Op deze manier geniet u van de volledige functionaliteit en bent u voorbereid op alle situaties.

Zeer gemakkelijke bediening
De SureFlap heeft een zeer eenvoudige bediening. U programmeert uw katten in het apparaat met slechts 1 druk op de knop. Er kunnen 32 katten in het geheugen worden opgeslagen dus een huishouden met meerdere katten is geen enkel probleem.

Werkt op batterijen
Dit kattenluik van SureFlap werkt op 4 AA batterijen en dit betekent dat het luikje dus niet in de buurt bij een stopcontact hoeft te zijn. Bij gebruik van batterijen van goede kwaliteit gaan de batterijen ongeveer 6-12 maanden mee. Er zit ook een indicator op het apparaat waardoor u tijdig op de hoogte gesteld wordt wanneer de batterijen bijna op zijn.

Laat alleen uw eigen kat binnen
Andere katten kunnen het luikje niet gebruiken als deze niet geregistreerd worden bij het SureFlap Kattenluik, waardoor alleen gewenst bezoek binnen komt.

Voor de Nederlandse handleiding van het monteren van het SureFlap kattenluik klikt u hier

Bij installatie in glas is de SureFlap-montageadapter vereist. Dit komt omdat glas een cirkelvormig gat vereist. De bevestigingsadapter zorgt ervoor dat de flap zonder spleten in het glas past. De adapter kan ook worden gebruikt bij installatie in een muur, omdat deze een gladde en schone afwerking heeft.

.

 

Maattabel

Afmetingen

  • Klepopening (de kleinste opening waar uw kat door moet) - 142 mm (B) x 120 mm (H)
  • Deur/Wand-montageopening - 165 mm (B) x 171 mm (H)
  • Montageopening in glas (een cirkelvormig gat is vereist) - De optimale opening is 212 mm diameter, maar het kan worden geïnstalleerd in gaten met een diameter tot 260 mm
  • Buitenframe-afmeting - 210 mm (B) x 210 mm (H).

Recensies van klanten

4,5 op 5 123  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.