Ga naar inhoud Ga naar navigatie

SureFlap Microchip Huisdierenluik Connect met Hub

SureFlap Microchip Huisdierenluik Connect met Hub
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
 • Prijs: €183,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

Het SureFlap Microchip Huisdierenluik Connect maakt gebruik van de bestaande microchip van uw huisdieren als elektronische sleutel zodat ze kunnen komen en gaan zonder dat u deuren en ramen... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Het SureFlap Microchip Huisdierenluik Connect maakt gebruik van de bestaande microchip van uw huisdieren als elektronische sleutel zodat ze kunnen komen en gaan zonder dat u deuren en ramen open hoeft laten te staan. De inbegrepen hub en app zorgen ervoor dat de autorisaties van de deur worden gecontroleerd op uw telefoon, waar u ook bent!

De inbegrepen hub wordt verbonden met uw router met de meegeleverde Ethernet-kabel en geeft u draadloze controle. U kunt meldingen ontvangen wanneer uw huisdier de woning verlaat of binnenkomt, de deur vergrendelen en ontgrendelen door middel van tijdschema's of handmatig. Het geeft een waarschuwing wanneer een huisdier uit de buurt toegang probeert te krijgen tot uw huis en het geeft inzicht in het gedrag van uw geliefde huisdieren. Om de hub te kunnen gebruiken, moet u iOs9, Android 4.4 of hoger geïnstalleerd hebben. De app heeft een internetverbinding nodig (mobiel netwerk of draadloze breedband).

Opmerking: het Sureflap Huisdierenluik Connect laat niet toe om verschillende avondklokprogramma's voor verschillende huisdieren te programmeren. Als de deur is ontgrendeld, kunnen al uw huisdieren de woning verlaten.

Belangrijkste kenmerken

 • Leest de bestaande microchip van uw huisdier om toegang voor uw huisdieren toe te staan.
 • Geschikt voor grote katten en kleine honden.
 • Werkt op 4 AA batterijen (biedt levensduur van de batterij tot 6 maanden).
 • Inclusief hub voor aansluiting op uw router (netspanning).
 • Bedien uw huisdierenluik van waar ook ter wereld.
 • Ontvang meldingen wanneer uw huisdier de woning binnenkomt en verlaat.
 • Vergrendel of ontgrendel het huisdierenluik en verander op elk moment de avondklok.
 • Krijg inzicht in het gedrag van uw huisdier.
 • App vereist iOS9, Android 4.4 of hoger.
 • Kan worden geopend op een pc; vereist de nieuwste versies van Chrome, Firefox, Internet Explorer of Safari.
 • Ontvang een melding als een huisdier dat niet geregistreerd is probeert binnen te komen.

Bij de inbouw in glas hebt u de Sureflap montage-adapter nodig. Dit komt omdat glas een rond gat nodig heeft. De montage-adapter zorgt ervoor dat de flap op een goede manier en zonder openingen in het glas past. De adapter kan ook worden gebruikt bij installatie in een muur, omdat deze een glad en schoon oppervlak oplevert. Bij montage in de muur hebt u mogelijk een SureFlap Tunnelverlenging nodig. De tunnelverlenging zorgt voor een langere tunnel voor dikkere wanden. Elk verlengstuk voegt 50 mm lengte toe.

SureFlap ConnectSureFlap ConnectSureFlap ConnectSureFlap ConnectSureFlap ConnectSureFlap Connect

Recensies van klanten

5 op 5 1  Beoordeling

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.