Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Synequin Equine - 10g Sachets

Synequin Equine - 10g Sachets
  • Prijs: €176,99 Niet op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

Beschrijving Elke schep van 10 gram bevat: Chondroitine Sulfaat (95%) 2000mg Glucosamine HCL (99% puur) 5000mg N.Acetyl D Glucosamine (99% puur) 500mg ascorbisch zuur 570mg Zink Sulfaat... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Beschrijving Elke schep van 10 gram bevat: Chondroitine Sulfaat (95%) 2000mg Glucosamine HCL (99% puur) 5000mg N.Acetyl D Glucosamine (99% puur) 500mg ascorbisch zuur 570mg Zink Sulfaat 360mg Gebruik Om de vorm en functie binnen het gewricht te behouden heeft kraakbeen specifieke voedingstoffen nodig. Door het de concentratie van de voedingstoffen te verhogen zorgt ervoor dat gewricht optimaal is voorzien van de mogelijkheid om met de grotere belasting die het te verduren heeft tijdens de training en in competitie. Zulke voedingstoffen staat ook wel bekend als Chondroprotectieve Agenten. Dosering Volg de voedselinstructies zorgvuldig op en verlaag de hoeveelheid niet tenzij uw dierenarts dit adviseert. Om optimale resultaten te behalen is het belangrijk om het initiële voedingsprogramma te voltooien. Initieel Ladingsprogramma. Gemiddelde paarden en pony’s: Dag 1-35: 2 scheppen dagelijks, Dag 36-60 1 schep dagelijks; Paarden zwaarder dan 500kg Dag 1-35 3 scheppen dagelijks, Dag 36-60 1 ½ schep per dag. Onderhoud: alle paarden zijn verschillend en de omstandigheden verschillen, het is belangrijk om goed in te gaten te houden om het optimale voedingsniveau te bepalen. Ervaring heeft geleerd dat, in het algemeen, het verbruik verlaagd kan worden tot 1 schep om de dag. Uw dierenarts zal u echter adviseren gebaseerd op het ras, leeftijd, gewicht en conditie van uw paard.

Recensies van klanten

3 op 5 2  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.