Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Synoquin Chewable Tabletten

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Synoquin EFA Kauwtabletten zijn een natuurlijk supplement voor de gewrichten van honden. Hoe werkt het Synoquin EFA Kauwtabletten zijn een makkelijk toe te dienen supplement dat helpt de...  Lees meer

Synoquin Chewable Tabletten

Hoeveelheid
chevron
€93,99
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€93,99

Product details

Synoquin EFA Kauwtabletten zijn een natuurlijk supplement voor de gewrichten van honden.

Hoe werkt het

Synoquin EFA Kauwtabletten zijn een makkelijk toe te dienen supplement dat helpt de gewrichten van uw huisdier soepel te houden. Deze formule biedt uw hond belangrijke vitamines en voedingsstoffen die ze niet altijd uit hun dagelijks eten halen.

Deze tabletten bevatten Omega-3 vetzuren, die helpen de gewrichten soepel te houden en ontstekingen en stijfheid verzachten. Daarnaast bevorderen ze de bloedsomloop als uw hond buiten loopt of rent, wat weer goed is voor het hart.

De zuivere krillolie in deze tabletten is rijk aan Astaxanthine - een antioxidant dat bekend staat om de pijnverlichtende en ontstekingsremmende werking bij pijnlijke of stijve gewrichten. Natuurlijk voorkomende chondroïtine en glucosamine helpen kraakbeen te herstellen en vernieuwen, wat door leeftijd en beweging kan afslijten.

Belangrijkste voordelen 

  • Omega-3 vetzuren houden gewrichten soepel
  • Zuivere krillolie werkt pijnverlichtend en ontstekingsremmend voor de gewrichten 
  • Chondroïtine en glucosamine helpen kraakbeen te herstellen en vernieuwen 
  • Kauwtabletten zijn makkelijk toe te dienen 
  • Twee maten voor grote en kleine/middelgrote hondenrassen. 

Wanneer gebruikt u het

De belasting van dagelijkse wandelingen en spelen kan, naarmate ze ouder worden, een schadelijk effect hebben op de gewrichten van uw hond. Als uw hond hinkt, aarzelt om te lopen of trap te lopen, niet zo veel kan rennen als anders of een ledemaat naar u ophoudt, kan dit duiden op gewrichtsproblemen. Ga zo snel mogelijk met uw hond naar de dierenarts voor een controle en diagnose.

Synoquin EFA Kauwtabletten zijn leverbaar in twee maten voor middelgrote en grote honden - vraag uw dierenarts als u twijfelt welke u nodig heeft. Volg de dosering op de verpakking en vraag een dierenarts om advies als het probleem aanhoudt.

Recensies van klanten

4,9 op 5 13  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.