Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Synoquin Sprinkle Capsules

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Gebruikt voor het groeien van kraakbeen en het onderhouden van de vorm en functie van het gewricht. Om de vorm en functie binnen het gewricht te behouden heeft kraakbeen specifieke...  Lees meer

Synoquin Sprinkle Capsules

Hoeveelheid
chevron
€93,99
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€93,99

Product details

Gebruikt voor het groeien van kraakbeen en het onderhouden van de vorm en functie van het gewricht. Om de vorm en functie binnen het gewricht te behouden heeft kraakbeen specifieke voedingstoffen nodig. De vraag naar deze voedingsstoffen van het systeem van uw huisdier is vrij hoog waardoor het voor kan komen dat het ‘reservoir’ bijna leeg kan zijn. Door het de concentratie van de voedingstoffen te verhogen zorgt ervoor dat gewricht optimaal is voorzien van de mogelijkheid om met de grotere belasting die het te verduren heeft tijdens herstel. Beschrijving Elke schep van 10 gram bevat: Chondroitine Sulfaat (95%) 2000mg Glucosamine HCL (99% puur) 5000mg N.Acetyl D Glucosamine (99% puur) 500mg ascorbisch zuur 570mg Zink Sulfaat 360mg Gebruik Om de vorm en functie binnen het gewricht te behouden heeft kraakbeen specifieke voedingstoffen nodig. Verschillende groottes – Zie product voor mogelijkheden. Door het de concentratie van de voedingstoffen te verhogen zorgt ervoor dat gewricht optimaal is voorzien van de mogelijkheid om met de grotere belasting die het te verduren heeft tijdens de training en in competitie. Zulke voedingstoffen staat ook wel bekend als Chondroprotectieve Agenten. Dosering: Inititeel ladingsprogramma: zes weken 3 capsules per dag (2 ’s ochtends, 1 ’s avonds) Onderhoud voor lange termijn: Alle honden reageren anders op supplementatie, echter na het initiële ladingsprogramma kan de dosering over het algemeen verlaagd worden naar 1 capsule per dag. Als dit niet voldoende blijkt te zijn dan kan de dosering veilig worden verhoogd. Spreek met uw dierenarts bij twijfel.

Recensies van klanten

4,5 op 5 6  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.