Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Thrive kattensnacks

Thrive kattensnacks
  • Prijs: €47,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

Geef uw huisdier een smakelijke beloning met deze natuurlijke en gezonde gevriesdroogde Thrive kattensnacks. Hoe werkt het Deze hapklare snacks zijn niet alleen bijzonder smakelijk, ze zijn... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Geef uw huisdier een smakelijke beloning met deze natuurlijke en gezonde gevriesdroogde Thrive kattensnacks.

Hoe werkt het

Deze hapklare snacks zijn niet alleen bijzonder smakelijk, ze zijn ook volkomen natuurlijk. Dat komt doordat ze zijn gemaakt van stukken echte vis en gevogelte die veilig zijn gevriesdroogd. Het proces haalt voorzichtig het water uit het vlees, waardoor de kwaliteit en smaak worden behouden. De snacks bevatten geen toegevoegde voedingsstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen, alleen de gezonde voedingsstoffen van de oorspronkelijke stukken vis of kip. De aanlokkelijke geur en smaak zullen uw kat zeker verleiden. Thrive kattensnacks worden geleverd in een hersluitbare koker, waardoor een snack op ieder willekeurig moment makkelijk gegeven kan worden.

Belangrijkste voordelen

  • Verkrijgbaar in de smaken kip, tonijn en witvis
  • 100% natuurlijk gevriesdroogd vlees en vis
  • Overheerlijke smaak die onweerstaanbaar is voor katten
  • Bewaard in een hersluitbare koker
  • Geschikt voor volwassen katten van ieder ras
  • Geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen of toegevoegde voedingsstoffen

Wanneer gebruikt u het 

Als uw huisdier zich goed gedraagt, bijvoorbeeld door netjes de kattenbak te gebruiken, kunt u dit gedrag belonen met een gezonde snack. Deze gevriesdroogde stukken kunnen ook worden gebruikt om uw harige maatje af te leiden tijdens het borstelen, of in een transportbox worden gelegd om ze naar binnen te lokken. Als u aan het trainen bent met het gebruik van een kattenluik, kan een snack aan de andere kant van de deur ze aanmoedigen het luik te gebruiken. 

Als u gewoon een betere band met uw kat wilt of een heerlijke snack tussen de maaltijden wilt geven, dan zijn deze hapjes 100% natuurlijk en een bron van gezonde voedingsstoffen. De intense smaken en geuren van Thrive brokken zijn onweerstaanbaar voor zelfs de meest lastige dieren. Verkrijgbaar in de varianten tonijn, kip en witvis om uw kat voldoende opties te bieden zodat het assortiment ze niet gaat vervelen.

Recensies van klanten

5 op 5 11  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.