Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Thunder Shirt voor Honden

Thunder Shirt voor Honden
 • Prijs: €36,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

Thundershirt is een shirt welke omgedaan wordt bij uw hond. Het zorgt voor een merkbare vermindering van angst, stress en nervositeit. PetLife Thundershirt is de perfecte behandelingen voor... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Thundershirt is een shirt welke omgedaan wordt bij uw hond. Het zorgt voor een merkbare vermindering van angst, stress en nervositeit.

PetLife Thundershirt is de perfecte behandelingen voor de meeste vomen van angst en stress. Voor veel angssituaties bevelen we aan om Thundershirt om te doen en de resultaten te bekijken. In de meeste gevallen ziet u een grote verbetering in het gedrag van uw hond. Bij meer ingewikkelde situaties raden wij het u aan om een Thundershirt te gebruiken als onderdeel van een gedrags aanpassingsprogramma.

Indicaties

 • Angst, stress, nervositeit
 • Ongewenst blaffen
 • Onrustig tijdens het reizen

Gebruiksaanwijzing

 1. Plaats de Thundershirt op de rug van uw hond en wikkel de korte flap onder de romp.
 2. Wikkel de lange flap onder de romp en maak deze vast d.m.v. de klittenband op de korte klep. Maak hem comfortabel, maar nauwsluitend, passend. Je moet in staat zijn om je vingers gemakkelijk tussen de Thundershirt en bovenlichaam van uw hond te laten glijden.
 3. Wikkel de top flap omlaag op de lange flap en maak deze vast d.m.v. de klittenband. Verbeter eventueel de pasvorm zodat de Thundershirt veilig op zijn plaats blijft.
 4. Wikkel de nekbandjes rond de voorkant van de hond en zet deze vast met de klittenband. Je moet in staat zijn je vingers gemakkelijk onder de nekbandjes te laten glijden zonder dat dit als een beperking rond de nek van de hond voelt.

Recensies van klanten

3,8 op 5 7  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Goed thundershirt
  Mijn hond is doodsbang voor vuurwerk, schiet meteen in de stress. Wanneer ze nu met haar thundershirt loopt en er is een knal, dan schrikt ze daar nog steeds erg van, maar is gelukkig weer veel sneller kalm. Had de borstomvang gemeten, was 54 cm. Hier was de grootste maat 43-53 cm, deze toch besteld omdat de prijs een stuk lager is dan bij andere zaken. Heb hier geen spijt van, om de borst en nek past het perfect. Hij bedekt niet de hele rug, maar mijn hond heeft in verhouding ook een hele lange rug.
  H. Vos - 15 december 2016