Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Trixie Automand

Trixie Automand
  • Prijs: €44,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

Avonturen met uw hond zijn erg leuk, maar onthoud goed dat uw hond op u rekent voor zijn veiligheid. Vervoer uw hond veilig tijdens zijn volgende autoreizen met dit Trixie autozitje voor... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Avonturen met uw hond zijn erg leuk, maar onthoud goed dat uw hond op u rekent voor zijn veiligheid. Vervoer uw hond veilig tijdens zijn volgende autoreizen met dit Trixie autozitje voor honden. 

Hoe werkt het 

Het Trixie autozitje voor honden vereenvoudigt autoreizen: het zorgt voor een veilige en gestoffeerde ruimte in uw auto waarin uw hond veilig mee kan rijden, en heeft indien gewenst een daknet dat uw hond comfortabel op zijn plekje houdt. Het stoeltje kan ook gebruikt worden in combinatie met veiligheidsriemen voor honden (niet inbegrepen). Het zitje bevat een korte riem, die u aan zijn hondenriem kunt vastmaken of kunt aanspannen, zodat hij er niet uitspringt. Uw hond wordt zo beschermd wanneer u plotseling moet remmen, en bovendien beschermt een autozitje uw auto-interieur tegen klauwschade, losse haren en vochtige poten. 

Belangrijkste eigenschappen 

  • Stabiele, comfortabele, pluchen vorm met daknet
  • Kan helpen om letsel bij uw hond te voorkomen bij een ongeluk 
  • Beschermt het auto-interieur en de bekleding 
  • Kan in combinatie met veiligheidsriemen voor honden worden gebruikt
  • Bevat een klein riempje om uw hond veilig in zijn stoel te laten zitten 

Wanneer gebruikt u het 

Vocht, gescheurde stoffering en zelfs de natuurlijke oliën in het haar van uw hond kunnen bijdragen aan slijtage van uw autobekleding. Een dekentje op uw zitting kan helpen dit te verminderen, maar honden moeten wel veilig worden vastgezet wanneer u rijdt. Van een natte stranddag tot een wandeling langs de rivier en ritjes naar het park: dit Trixie autozitje is ideaal voor de gemoedsrust van zijn baas.

Als uw hond last heeft van wagenziekte, kan dat door stress komen. U kunt samen met uw dierenarts mogelijkheden bespreken om uw huisdier opnieuw te trainen zodat hij zich weer kan ontspannen tijdens een autorit.

Afmetingen: 45 × 38 × 37 cm. tot: 8 kg

Recensies van klanten

4,5 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.