Your browser does not support JavaScript!
Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
Trixie Kauwbot
Trixie Kauwbot

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier bieden, moeten we u vragen om enkele details te bevestigen.
Bevestig a.u.b. het type dier waaraan u dit gelicentieerde product gaat geven:
chevron
product.nonRXConsent.confirmation.text.relevantSafety
product.nonRXConsent.confirmation.text.productLiterature
product.nonRXConsent.confirmation.text.nonResale
product.nonRXConsent.confirmation.text.goodHealth
product.nonRXConsent.confirmation.text.notPregnant
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
Trixie Kauwbot
Trixie Kauwbot

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen lees en bevestig onderstaande gegevens en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier leveren.
Door de aankoop van dit Hill's product bevestigt u dat uw huisdier is geëxamineerd door een dierenarts die u dit voer heeft aanbevolen op basis van de examinatie en diagnose.
U begrijpt dat het wordt aanbevolen terwijl uw huisdier dit product krijgt, u ​​ten minste elke 12 maanden advies aan de dierenarts vraagt over het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van uw huisdier.
Als de situatie van uw huisdier op welke manier dan ook verslechtert tijdens het gebruik van dit voer raadpleegt u onmiddellijk uw dierenarts.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
U voegt toe:
Trixie Kauwbot
Trixie Kauwbot

Naar de volgende herhaalbestelling:

Volgende order verwacht op:

Geleverd elke 
text.account.new.upcoming.orders.payment.brand. 
Bevestig dat u dit product graag aan uw herhaalbestelling toevoegt. Het wordt toegevoegd aan het totaal van uw bestelling en uw kaart wordt gedebiteerd wanneer de bestelling wordt geplaatst.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Bedankt, we hebben uw bestelling bijgewerkt. Je bestelling is gepland op
Close
U zet de volgende herhaalbestelling op:
Geleverd elke:
Trixie Kauwbot
Trixie Kauwbot

Subtotaal
Subtotaal
Om deze bestelling te wijzigen klik op Ga naar winkelwagen
of
Trixie Kauwbot

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Geef uw hond iets om zijn tanden in te zetten met het Trixie kauwbot. Hoe werkt het Alle honden hebben baat bij kauwen, een natuurlijk gedrag voor puppy's en oudere honden dat het tandvlees...  Lees meer

Trixie Kauwbot

2 x 75g
€4,79
Niet beschikbaar voor dit product
€4,79
€4,79
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid
chevron

Product details

Geef uw hond iets om zijn tanden in te zetten met het Trixie kauwbot.

Hoe werkt het

Alle honden hebben baat bij kauwen, een natuurlijk gedrag voor puppy's en oudere honden dat het tandvlees masseert, overtollige energie verbrandt en stress vermindert. Het Trixie kauwbot is een ideale manier om te tanden van uw hond sterk, schoon en bezig te houden. Het bot is gemaakt van ongelooide huiden en is van nature laag in vet, maar bevat veel eiwit. Het is dus een ideale snack tussen maaltijden door. De kauwbeweging zorgt dat de tanden en het tandvlees ook schoner worden, omdat het  tegelijkertijd tandplak en tandsteen verwijdert.

Belangrijkste voordelen

  • Gemaakt van kauwbare rawhide (ongelooide huiden)
  • Houdt de tanden schoon
  • Gaat lang mee, om uw hond bezig te houden
  • Versterkt tandvlees en kaken
  • Geheel natuurlijk

Wanneer gebruikt u het

Als uw puppy last heeft van doorkomende tandjes, of uw oudere hond wat afleiding nodig heeft, kan het zijn dat hij zich op uw spullen richt. Het Trixie kauwbot biedt een uitstekend alternatief voor uw pantoffels, en smaakt waarschijnlijk ook beter. Het Trixie kauwbot is speciaal ontworpen voor honden. In tegenstelling tot echte botten is er geen risico op splinters die zich kunnen vastzetten in het spijsverteringskanaal. 

Sommige hondensoorten, zoals de mastiff of Duitse herder, hebben krachtige kaken die regelmatige oefening nodig hebben om ze optimaal gezond en sterk te houden. Kauwbotten zoals deze moedigen uw hond aan de gezichtsspieren te trainen, en houden hem tegelijkertijd bij uw meubilair vandaan. Als het kapotkauwen van uw spullen regelmatig voorkomt, raden wij u aan voldoende afleiding te bieden wanneer u uw viervoeter alleen thuislaat, en hem misschien te beperken tot één kamer. 

Recensies van klanten

4,8 op 5 2  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.