Your browser does not support JavaScript! Trixie Kauwbot | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
Trixie Kauwbot
Trixie Kauwbot
Trixie Kauwbot
Subtotaal
Geef uw hond iets om zijn tanden in te zetten met het Trixie kauwbot. Hoe werkt het Alle honden hebben baat bij kauwen, een natuurlijk gedrag voor puppy's en oudere honden dat het tandvlees...  Lees meer

Trixie Kauwbot

2 x 75g
€4,81
Niet beschikbaar voor dit product
€4,81
€4,81
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Voorraadswaarschuwing
Trixie Kauwbot
Trixie Kauwbot
Trixie Kauwbot
Geef hieronder uw naam en e-mailadres in en kies daarna voor welke producten u een voorraadswaarschuwing wil ontvangen.
Waarschuw mij als het product weer voorradig is.

Product details

Geef uw hond iets om zijn tanden in te zetten met het Trixie kauwbot.

Hoe werkt het

Alle honden hebben baat bij kauwen, een natuurlijk gedrag voor puppy's en oudere honden dat het tandvlees masseert, overtollige energie verbrandt en stress vermindert. Het Trixie kauwbot is een ideale manier om te tanden van uw hond sterk, schoon en bezig te houden. Het bot is gemaakt van ongelooide huiden en is van nature laag in vet, maar bevat veel eiwit. Het is dus een ideale snack tussen maaltijden door. De kauwbeweging zorgt dat de tanden en het tandvlees ook schoner worden, omdat het  tegelijkertijd tandplak en tandsteen verwijdert.

Belangrijkste voordelen

  • Gemaakt van kauwbare rawhide (ongelooide huiden)
  • Houdt de tanden schoon
  • Gaat lang mee, om uw hond bezig te houden
  • Versterkt tandvlees en kaken
  • Geheel natuurlijk

Wanneer gebruikt u het

Als uw puppy last heeft van doorkomende tandjes, of uw oudere hond wat afleiding nodig heeft, kan het zijn dat hij zich op uw spullen richt. Het Trixie kauwbot biedt een uitstekend alternatief voor uw pantoffels, en smaakt waarschijnlijk ook beter. Het Trixie kauwbot is speciaal ontworpen voor honden. In tegenstelling tot echte botten is er geen risico op splinters die zich kunnen vastzetten in het spijsverteringskanaal. 

Sommige hondensoorten, zoals de mastiff of Duitse herder, hebben krachtige kaken die regelmatige oefening nodig hebben om ze optimaal gezond en sterk te houden. Kauwbotten zoals deze moedigen uw hond aan de gezichtsspieren te trainen, en houden hem tegelijkertijd bij uw meubilair vandaan. Als het kapotkauwen van uw spullen regelmatig voorkomt, raden wij u aan voldoende afleiding te bieden wanneer u uw viervoeter alleen thuislaat, en hem misschien te beperken tot één kamer. 

Recensies van klanten

4,8 op 5 2  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.