Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Vetoquinol Flexadin Advanced

Vetoquinol Flexadin Advanced
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €34,99 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Vetoquinol Flexadin Advanced ondersteunt de gewrichten van honden die aan artrose lijden. Hoe werkt het Vetoquinol Flexadin Advanced is een volledig hondenvoer dat verrijkt is met vitaminen... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Vetoquinol Flexadin Advanced ondersteunt de gewrichten van honden die aan artrose lijden.

Hoe werkt het

Vetoquinol Flexadin Advanced is een volledig hondenvoer dat verrijkt is met vitaminen en mineralen om oudere honden met artrose te helpen. Uw huisdier kan flinke klachten hebben van zijn artrose. Hij heeft moeite met bewegen en kan minder interesse tonen om te spelen.

Flexadin maakt gebruik van een aantal nuttige vitaminen, waaronder vitamine E, om de gewrichten soepel te houden en zwelling en stijfheid te verminderen. Omega-3-vetzuren houden de gewrichten actief, waardoor pijn bij rennen of spelen vermindert. Daarnaast is UC-II toegevoegd. Dit type collageen helpt kraakbeen te herstellen dat geïrriteerd is door veel lopen of spelen.

Belangrijkste voordelen

  • speciaal ontwikkeld voor honden met artrose
  • bevat vitamine E, een natuurlijke antioxidant
  • omega-3-vetzuren zijn een natuurlijke ontstekingsremmer
  • UC-II collageen helpt het kraakbeen herstellen

Wanneer gebruikt u het

Als u het vermoeden hebt dat uw hond een aandoening aan het bewegingsapparaat heeft, zoal artrose, kunt u op de meest voorkomende symptomen letten: moeilijkheden met lopen, een ongemakkelijke houding van de ledematen, niet kunnen rennen of trappen beklimmen als vroeger. Dit zijn allemaal signalen dat uw huisdier wellicht last heeft van zijn gewrichten. Als u dit merkt, kunt u het best naar de dierenarts gaan om uw hond te laten nakijken. Uw dierenarts kan u vertellen wat u het beste kunt om uw hond zich ook in zijn latere leven goed en gelukkig te laten voelen.

Naast het behandelplan kunt u hem dit voer geven, in plaats van zijn oude voer. Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking zodat uw hond de juiste hoeveelheid krijgt voor zijn ras, leeftijd en gewicht.

Recensies van klanten

4,7 op 5 27  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

  • Flexadin advanced
    Onze hond had erg last van artrose. Door het gebruik van Flexadin is zijn mobiliteit enorm verbeterd, hij loopt en rent weer. Het duurde evenvoor ik het effect zag, maar echt een aanrader om dit product te gebruiken!
    Henriet Kroesen - 28 februari 2019