Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Vetzyme High Strength Soepele Gewrichten

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Vetzyme High Strength met glucosamine, chondroïtine, MSM en omega 3 helpt uw hond soepele gewrichten en vitaliteit te behouden. Vooral oudere honden en grotere rassen hebben vaak een...  Lees meer

Vetzyme High Strength Soepele Gewrichten

90 Tablets
Hoeveelheid
chevron
€16,99
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€16,99

Product details

Vetzyme High Strength met glucosamine, chondroïtine, MSM en omega 3 helpt uw hond soepele gewrichten en vitaliteit te behouden.

Vooral oudere honden en grotere rassen hebben vaak een verslechterde beweeglijkheid van de gewrichten. Dit voedingssupplement met glucosamine, chondroïtine, methylsulfonylmetaan (MSM) en omega 3 zorgt voor het behoud van soepele, gezonde en pijn-vrije gewrichten!

Productvoordelen

 • Behoud van gezonde gewrichten en mobiliteit
 • Smakelijke en makkelijk te geven snack voor uw hond
 • Draagt bij aan een goede conditie van de vacht

Behoud van gezonde gewrichten en mobiliteit
Visolie (omega 3) draagt bij aan de gezondheid van de gewrichten en verminderd een pijnlijk gevoel. Aanwezig glucosamine en chodroïtine zijn belangrijk voor de vorming en wederopbouw van het kraakbeen en pezen en zorgen voor een soepelere trend. Dit effect wordt extra versterkt door MSM, wat zowel als bouwstof en als smeermiddel voor de gewrichten werkt.

Smakelijke en makkelijk te geven snack
Vetzyme Flexible Joint geeft u eenmaal daags aan uw hond. Dit supplement heeft een aantrekkelijke kippensmaak waardoor het voeren als aangenaam wordt ervaren.

Draagt bij aan een goede conditie van de vacht
Visolie zorgt niet alleen voor soepelere gewrichten, een bijkomend effect is dat het de vacht van uw hond voedt en verzorgd en zorgt voor een mooie glas.

voedingsadvies
- Kleine honden (5kg - 21kg)...............1/2 tablet per dag
- Middelgrote honden (22kg - 33kg)... 1 tablet per dag
- Grote honden (31kg - 46kg)............... 1 1/2 tablet per dag
- Extra grote honden (meer dan 46kg) 2 tabletten per dag

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook ons overige Vetzyme canine assortiment voor honden.

Recensies van klanten

4,9 op 5 64  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Het helpt echt
  Sinds een maand of 4 gebruiken we flexible joint voor onze golden. Ze kreeg steeds meer moeite met opstaan en liep mank. Op advies ben ik dit product gaan gebruiken i.p.v. pijnstillers en speciaal voer voor artrose van de dierenarts. Ze is nu weer veel actiever, alerter en samen met onze andere hond lekker speels. Ik let alleen nog wel op dat we niet elke dag te lange wandelingen maken, want dan heeft ze wel wat last, maar dat is de volgende dag ook weer weggetrokken .
  Lydia - 30 januari 2018
 • Flexible Joint
  Mijn hond heb erg baat bij. Hij zelden klachten meer. Het is echt aanbevolen
  Gerda - 2 juni 2017
 • Alles in 1 tablet
  Makkelijk,smakelijk, deelbaar en goedkoop in gebruik
  Ria Hoekstra-vd Elzen - 4 januari 2017
 • minder stram
  Onze New Foundlander was met 5 jaar al stram in de poten toen ben ik flexibel joint gaan gebruiken. Toen ze 8 was ben ik high strengt gaan gebruiken omdat ze weer stram liep. Nu is ze 10 jaar en weer wat stram in de poten, maar ze loopt nog steeds en rent en speelt soms. Zonder Flexibel Joint had ik haar moeten laten inslapen omdat ze niet meer overeind kwam, dus ik raad het iedereen, zeker mensen met een grote hond, aan.
  Wendy - 24 december 2016
 • Ik denk dat het helpt
  Na het spelen met de bal hand onze hond moeite met opstaan, volgens de dierenarts artrose. Geef hem nu sinds 2 weken dit supplement en ik durf nog niet te hard te juichen, soms heeft hij nog wel wat last, maar het ergste lijkt voorbij.
  Milli - 10 november 2016