Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Samen succes vieren

Hier bij MedicAnimal streven we ernaar om zorg met een geweten te bieden. Zoals onze slogan zegt, ‘Care with a consience’. Dit houdt in dat wij alles doen wat we kunnen, om er zeker van te zijn dat u ‘’WOW’’ zegt over onze inspanningen om uw huisdier het beste te geven.

We horen graag wanneer ons ServiceTeam u van dienst is op een manier waar u ’’WOW’’ van zegt. Daarom zijn wij samen gaan werken met De WOW! Awards, om er zeker van te zijn dat we weten wanneer dit gebeurt. De WOW! Awards is een onafhankelijke organisatie, gericht op de erkenning van geweldige klantenservice. Het geeft klanten de mogelijkheid om publiekelijk erkenning te geven over de inzet en service die de medewerker van ons team u geboden heeft.

Nomineer

We willen u graag bij voorbaat danken dat u hier tijd voor vrij maakt. We weten dat we hiermee een moment van uw tijd innemen. Op deze manier zijn wij er zeker van dat iemand de erkenning krijgt voor de kwaliteit van het werk dat hij of zij levert, om u en uw huisdier zich gewaardeerd te laten voelen.

Iemand nomineren is heel gemakkelijk! Vul in het korte formulier hier beneden in en verzend.