Your browser does not support JavaScript! De beste kerstgeschenken voor katten | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MedicAnimal - care with a conscience

Ze krabben aan je meubels, laten overal haar achter en tikken het één na het ander van je planken. Maar dan doen ze dat ding als ze slapen (weet je, als ze hun gezichtje bedekken met hun pootjes?) En poef! Het is allemaal vergeten.

Katten fleuren onze wereld op zoveel manieren op dat we denken dat ze hun stukje kerstvreugde verdienen. Dus of het nu ondeugend of leuk is (we raden een beetje ondeugend aan), hier zijn enkele doordachte cadeau-ideeën voor je kattenvrienden.

Het aftellen naar de grote dag

Adventskalenders zijn de perfecte speciale traktatie. Akkoord, je kat weet niet wat Kerstmis is en ja, ze zullen niet onder de indruk zijn van de prachtige kleuren en met de hand getekende ontwerpen - maar dit weten we zeker: ze zullen dol zijn op de lekkernijen achter elk flapje. Met ingrediënten als kattenkruid, kunnen we geen betere manier bedenken om je kat in de kerststemming te krijgen.

Hoeveel keer slapen nog tot Kerstmis?

Bij Kerstmis draait alles om het omarmen van de kleine momenten die het seizoen met zich meebrengt. En als je thuis bent en het buiten koud is (en natuurlijk als je een kat bent), doe je gewoon van een dutje. Dus als je je harige vriend het meest comfortabele wil geven wat er is, moet je niet verder te zoeken dan een bed van goede kwaliteit. We hebben knuffelige kattengrotten en zelfs radiatorbedden. In wezen de droom van elke kat. Deze bedden zijn zo zacht en dromerig dat je zou willen dat ze op mensenmaat bestonden (sorry, dat doen ze niet).

Hightech is niet alleen voor mensen

Katten geven natuurlijk niets om de nieuwste PlayStation of iPhone, maar hier is een stukje technologie waar ze al hun kattenvrienden over willen vertellen: het SureFlap Microchip-kattenluik. Het equivalent van de sleutels van hun eigen auto voor een tiener! Een microchip kattenluik is een poort (vrij letterlijk) naar de buitenwereld. En het bijzondere aan dit kattenluik is dat het de microchip van je katten gebruikt voor selectieve toegang. Dus met de meegeleverde hub en app kun je de deur vergrendelen en ontgrendelen, verschillende rechten instellen voor verschillende katten en meldingen ontvangen wanneer ze het huis verlaten of binnenkomen.

Speelgoed, speelgoed, speelgoed

Kerst en nieuw speelgoed gaan hand in hand. En met zoveel beschikbare opties kan je op verrassend leuke manieren voldoen aan de drang van je kat om te jagen en te spelen. Van het klassieke hengelspeelgoed tot meer creatieve opties zoals traktatieballen of kattenkruidbellen. Speelgoed helpt katten actief en mentaal gestimuleerd te blijven. Hadden we al gezegd dat we ook feestelijk speelgoed hebben? Het is mooi, gaat lang mee en is niet giftig. Veel beter dan een lege kartonnen doos (oké, een of twee katten zijn het daar misschien niet mee eens).