Your browser does not support JavaScript! Wat geef ik mijn hond voor Kerstmis? | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MedicAnimal - care with a conscience

Als je denkt dat het gewoon dwaas is om iets voor je hond te kopen voor Kerstmis, luister dan naar ons. Als het om huisdieren gaat, geloven we dat de beste dingen in het leven gratis zijn. Wandelingen, knuffels, veiligheid, toewijding - al die dingen betekenen het meeste.

Hoewel... Hier zijn echter enkele luchtige argumenten om je slobberige, waggelende vriend dit jaar een zorgvuldig ingepakt cadeau te geven.

1. Doe het omdat het leuk is

Het is onmiskenbaar grappig om uw hond een adventskalender te geven zodat ze samen met u deze decembertraditie kunnen beleven. Misschien omdat ze de deurtjes niet zelf kunnen opendoen (tenzij ze zeer handig zijn, en dan willen we dat zien). Op een of andere manier is het ook enorm schattig en we zijn er 100% zeker van dat uw hond het fantastisch zal vinden om elke dag hapjes te krijgen.

We hebben gehoord (vooral gezien op Pinterest) dat sommige uitzonderlijke mensen hun eigen adventskalender maken, maar wie heeft daar echt tijd voor?

2. Doe het voor de likes

Maak uw vrienden en familie blij door op kerstochtend een foto te delen van uw puppy met zijn/haar nieuw knuffelbeestje of gezellig nieuw bed. Of hou de foto voor uzelf, de ideale manier om herinneringen op te halen over voorbije momenten.

3. Doe het voor de kwispelstaarten

Wat we geweldig vinden aan honden is dat ze houden van de eenvoudige zaken en zo fantastisch enthousiast zijn voor de kleinste dingen. Geef ze een tennisbal en ze reageren als een kind dat net de fiets van zijn/haar dromen heeft gekregen. Pure. Blijdschap. (Waaraan verdienen we honden?).

4. Doe het voor de goede voornemens

Als januari aanbreekt zullen we allemaal, zoals elk jaar, de extra kilootjes voelen en weer op ons best willen zijn. Het beste dat u voor uw hond kunt kopen zijn dingen om hun gezondheid te verzekeren zoals bescherming tegen parasieten, mondhygiëne en spullen om ze meer te laten bewegen! Uw hond heeft misschien twijfels over de voordelen hiervan in vergelijking met een stapel snoepjes, maar u zal weten dat u het beste baasje van het jaar zult zijn. Wat een prachtig cadeau is voor uzelf, als u erover nadenkt.