Your browser does not support JavaScript! Copyright | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MA Logo

Copyright

Alle inhoud die wordt weergegeven op de website van MedicAnimal, zoals tekst, grafische media, logos, iconen op knoppen,audio clips, illustraties, digitale downloads, data compilaties en software is eigendom van Kokoba Ltd.

MedicAnimal is een handelsnaam van Kokoba Ltd geregistreerd op 5 New Street Square, London EC4A 3TW, Engeland, haar adverteerders, of haar leveranciers van enig inhoud. Eveneens worden deze beschermd volgens het Engels en internationaal copyright, auteurs rechten en de rechten omtrent database wetgeving.

De samenstelling van alle inhoud van deze website is exclusief eigendom van Kokoba Ltd. en wordt beschermd door het Engels en internationaal copyright en rechten omtrent de database wetgeving. Alle software dat op deze website wordt gebruikt is eigendom van MedicAnimal., onze adverteerders of onze software -leveranciers die worden beschermd door copyright en auteursrechten.

U mag niet systematisch delen van de inhoud van deze website ontrekken en of gebruiken voor andere commerciële doelen, zonder de expliciete schriftelijke toestemming van MedicAnimal. In het bijzonder mag u geen gebruik maken van data mining, robots of vergelijkbare gegevens verzameling- en onttrekking middelen om substantiële delen (eenmalig of meerdere malen) van de website te onttrekken voor commerciële doeleinden, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van MedicAnimal.

Eveneens is het niet toegestaan dat u een eigen database creëert of publiceert dat substantiële delen (bijv. onze prijs en productlijsten) van deze website bevat, zonder de nadrukkelijke schriftelijke toestemming van MedicAnimal.