Your browser does not support JavaScript! Feliway | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MA Logo

Feliway

Spray

Verdamper + navulling

Navulling

Spray

Feliway voorkomt ongewenst gedrag veroorzaakt door stress en/of angst

Wat is Feliway?

Natuurlijk - Feliway is een kopie van het gezichtsferomoon van de kat. Wanneer katten zich veilig en prettig voelen geven ze kopjes. Tijdens dit proces komt het geruststellende gezichtsferomoon vrij. Dit natuurlijke feromoon is nagebootst en aanwezig in Feliway.

Bewezen effectief - Binnen een maand (soms al na een week) is er in de meeste gevallen een duidelijke vooruitgang in het gedrag en de gemoedstoestand van uw kat.

Veilig - Feliway heeft alleen effect op katten, is geurloos, niet-verdovend en kan veilig naast elke vorm van medicatie worden gebruikt.

Feliway is verkrijgbaar als verdamper en/of Spray

Uw keuze hangt af van de specifieke situatie en het vertoonde gedrag

De Feliway verdamper kan simpelweg in een stopcontact gestoken worden waarna het geur- en geluidloos in de omgeving een kopie van het gezichtsferomoon verspreidt en zo op een natuurlijke manier uw kat gerust stelt.

U plaatst de verdamper in de kamer waar uw kat het meest verblijft gedurende de dag of in de kamer waar het ongewenste gedrag plaats vindt. Eén navulling werkt gedurende ongeveer 1 maand. De verdamper heeft een bereik van 50-70m².

De verpakking bevat 1 verdamper en 1 flacon van 48 ml. U kunt apart extra navullingen kopen.

De Feliway Spray is de ideale oplossing bij krabben, urine sproeien en als extra aanvulling op de verdamper. Naast het scherp houden van de nagels, is krabben ook vaak stress gerelateerd. Ook sproeien wordt hier doorgaans mee geassocieerd. De Feliway Spray is ideaal voor ongewenst kattengedrag veroorzaakt door stress of onrust.

Dit product kan zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden, daar waar extra behandeling gewenst is. Voorbeelden zijn in de mand, deurposten, en het meubilair. Voor een optimaal resultaat brengt u de spray elke dag aan. De behandeling kunt u stoppen zodra de kat kopjes langs de betreffende plek begint te geven.

Bekijk ook de Feliway Transport Spray voor een handzamere variant op reis