Your browser does not support JavaScript! Plezier in de zon | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Voorgestelde producten

Nu de lente goed en wel in het land is en de zomer er ook alweer aankomt, komt er een geweldige tijd aan om veel 'quality time' met je huisdier door te brengen. Van de basics tot iets leukers, wij hebben alles wat je nodig hebt voor plezier in de zon met je favoriete viervoeter.

Drinken maar

Zodra de zon zich laat zien en je opnieuw vaker buiten bent, moet hydratatie een prioriteit zijn voor je huisdier. Of je nu buiten bent of lekker koel binnen blijft, je huisdier moet altijd een kom schoon drinkwater beschikbaar hebben.

Zei er iemand picknick?

Is het wel lente of zomer zonder de verplichte picknick? Zorg ervoor dat je huisdier deel uitmaakt van het plezier met traktaties en speelgoed om ze vrolijk bezig te houden. Zorg ervoor dat je alles wat je nodig hebt om intenst te genieten van elke seconde zonneschijn, uiteraard inclusief de nodige spelletjes.

Afkoelen

We houden allemaal van lekker warm weer, maar onze huisdieren vinden het misschien niet zo leuk. Voorzie verkoelende accessoires en koelmatten die zijn ontworpen om ze comfortabel te houden wanneer het kwik stijgt.

De geur van de zomer

Ah zomer, de warmte kan de lekkerste geuren naar voren brengen ... en de ergste. Als je huisdier een iets minder aangenaam luchtje mee naar huis brengt, kijk dan eens bij geparfumeerde kattenbakvulling of poepzakjes met een geurtje. Er zijn ook tal van shampoos, conditioners en zelfs doekjes voor vieze pups en geurende katten.

Trainen

Wanneer de zon naar buiten komt, is de beste plek om te zijn met je huisdier, uiteraard, buiten. Perfectioneer het apporteren met speelgoed, van voetbal tot frisbee. Voor katten, kijk naar speeltjes die ontworpen zijn om ze te stimuleren, te vermaken en te vermoeien. Minder rusteloze nachten? Wij zijn voor!

Onderweg

Als je naar het park gaat, naar een hondvriendelijk strand of op een verre auto-vakantie vertrekt, van A naar B geraken is gemakkelijker wanneer je alle noodzakelijke reis-essentials bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan een harnas dat je kunt vastklikken, een reiswaterbak en zonnebrandcrème voor huisdieren.

Vlooien en teken: afgehandeld

Parasieten zijn pijnlijk, zowel letterlijk als figuurlijk. Ontdek een groot aantal nuttige behandelingen en oplossingen om ze te helpen verbannen, zoals spot-on druppels en speciale vlooienkammen. Er zijn ook sprays om je huis van de ellendige bezoekers te ontdoen. Zorg er wel voor dat je deze sterke producten niet op je huisdier gebruikt.

Als je bezet bent ...

Wie zou er niet een luie dag willen doorbrengen met hun huisdier? Wanneer echter drukke agenda's in de weg staan van een rustdagje met je harige vriend, kies dan je de op één na beste optie: speelgoed. Speelgoed houdt ze vermaakt en gestimuleerd, ook al zijn ze nooit zo goed als het echte baasje natuurlijk.