Your browser does not support JavaScript! Acht manieren om Internationale Kattendag te vieren | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MedicAnimal - care with a conscience

Onze katten zijn een voortdurende bron van vreugde en inspiratie. En hoewel er geen dag is dat we onze vriendschap niet op prijs stellen, is 8 augustus precies het perfecte moment om iets terug te doen en wat extra tijd in te lassen.

Ideeën

1. Wat is een betere manier om een bijdrage te leveren dan om vrijwilligerswerk te doen in een lokaal kattenopvangcentrum of om te doneren aan een kattenliefdadigheidsinstelling? Geld is altijd welkom, maar je tijd - en ook die oude speeltjes of dekens - maakt sommige katten blij.

2. Katten brengen 2/3 van hun dag slapend door, dus waarom niet lekker op de bank liggen en samen een dutje doen?

3. Verwen je vriend met heerlijke lekkernijen en verberg ze in het hele huis. Ze zullen dit geweldig vinden! Een paar waterbakjes op onverwachte plaatsen zullen ook aantrekkelijke drinkplaatsen zijn.

4. Er zijn zoveel geweldige kattenfilms om samen naar te kijken. Klassiekers zoals Breakfast at Tiffany's (1961) verwarmen altijd ons hart, net als de prachtig geanimeerde The AristoCats (1970). Er zijn ook eigenzinnige verhalen, zoals Moonrise Kingdom (2012).

5. Verwen je vriend met een comfortabel bed als het oude een beetje versleten is. Soms kan nieuw speelgoed (of zelfs een lege doos) voor een opwindende verrassing zorgen.

6. Maak een fotoalbum. Wij selecteren bijvoorbeeld graag foto's met herinneringen van elk jaar en rangschikken deze chronologisch. Handgeschreven notities en stickers voegen een beetje extra magie toe.

7. Eén woord: Kattenkruid!

8. Als u er nog niet aan toe bent gekomen, zorg er dan voor dat uw kat is gechipt. Dit is echt een must. En als uw vriend naar buiten gaat, kunt u ook investeren in een halsbandje en een label van goede kwaliteit. Veiligheid staat voorop!

Wat je ook besluit te doen, we hopen dat je een dag hebt met purrrfectie.