Your browser does not support JavaScript! Verwen uw huisdier deze Kerst | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MedicAnimal - care with a conscience

Maak de dromen van uw huisdier waar

Kerstcadeaus voor uw dierenvriend

Geef uw huisdier dit jaar een magische kerst met onze feestelijke geschenken. Wij hebben alles wat uw huisdier graag zou willen, van warme bedden tot speelgoed, dierentraktaties en feestelijke nieuwigheidjes.

Dus bekijk onze kerstcadeaus voor honden en kerstcadeaus voor katten, zodat u klaar bent voor een vrolijk en harig kerstfeest.

 

Breng uw hele familie bij elkaar deze Kerst met MedicAnimal. Kerstmis betekent genieten van een uitgebreid feest en vieren met al uw geliefden. Uiteraard feesten onze harige vrienden graag mee.

Maak een keuze uit onze lekkere selectie van feestelijke traktaties en andere feestelijkheden voor uw huisdieren. MedicAnimal biedt ook fantastische cadeau-ideeën: speelgoed voor leuke tijden samen, een comfortabele rustplaats om in te dommelen na het diner, of iets om uw huisdier warm te houden tijdens winterse wandelingen. Maak jezelf het leven makkelijker met onze slimme technologie-ideeën, zoals de Pit Pat Fitness tracker of GPS-halsband.

Vergeet niet dat Kerstmis een stressvolle tijd voor onze huisdieren kan zijn. Met veel mensen op bezoek, op pad gaan naar vrienden en familie en met vuurwerk. Daarom bieden wij een reeks anti-stress producten aan om hen te helpen ontspannen tijdens de feestdagen.

Alle bestellingen tot 18/12/2016 zullen vóór Kerstdag geleverd worden.

Vrolijk Kerstfeest!