Your browser does not support JavaScript! Kittenvoer en -benodigdheden | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
 • MA Logo

Kittenvoer en benodigdheden

Een kitten in huis is natuurlijk een heel gebeuren voor het huishouden. Als baasje van een kitten is het belangrijk om stil te staan bij de specifieke behoeften van uw kleine viervoeter. Voor een gezonden natuurlijke groei hebben kittens aangepaste voeding nodig die hen voorziet in alle voedingsbestanddelen. Hiernaast heeft een kitten ook de nodige verzorging nodig en is het belangrijk om uw kitten vlooien, teken en wormenvrij te houden. Met een aantal leuke speeltjes houdt u uw jonge kat actief en speels. Een gepaste kattenbak en vulling zijn vaak handig om uw huishouden schoon en netjes te houden en met een krabpaal verkleint u de kans dat uw kitten aan de zetels of gordijnen krabt.

 • Voeding: kittens hebben voeding nodig dat aangepast is aan hun behoeften, merken als Royal Canin, Hill's, Orijen en Specific bieden een complete kittenvoeding.
 • Verzorging: naast verzorgingsproducten is het belangrijk dat u uw kitten beschermt tegen vlooien en teken met bijvoorbeeld Frontline en wormen snel behandelt op met Milbemax of Drontal.
 • Speeltjes: niets leuker dan samen om leuk te spelen met je kitten, de speeltjes van KONG en Trixie zorgen voor uren speelplezier Kattenbak en vulling: als je kat veel binnenhuis blijft, is het belangrijk dat je gebruik maakt van een kattenbak en de gepaste vulling waarin je kat haar behoefte kan doen.
 • Krabpalen: katten houden hun nagels sterk door te krabben, om te vermijden dat je kat aan het meubilair krabt zijn krabpalen zoals die van Ancol handig.
 • Kattenmanden: in ons assortiment vind je een heel aantal knusse kattenbedden waarin je kitten kan slapen Kijk snel verder voor een aantal van onze topproducten en merken!

Kittenvoer

Royal Canin

Hill's

Orijen

Overige Kittenvoer

Anti vlooien, teken en wormen producten

Drontal

Frontline

Huishoudspray

Milbemax

Accessoires

Krabpaal

Beco Kattenbak

Kong Kitten

Kattenbakvulling

Over onze topmerken voor kittens:

 • Royal Canin kittenvoer Met de complete voeding van Royal Canin geeft u uw kitten alles voor een gezonde groei. In de verschillende productgroepen kunt u de gepaste voeding vinden voor uw kitten. Royal Canin Feline Health nutrition bevat evenwichtig droogvoer, Feline Breed nutrition is voeding aangepast aan de specifieke noden van een aantal kattenrassen en tenslotte is het Royal Canin Veterinary Care Pediatric droogvoer speciaal voor jonge kittens en ook geschikt voor zwangere of drachtige katten.
 • Hill's kittenvoeding De perfect gebalanceerde voeding van Hill's zorgt dat uw kitten alle benodigde voedingsbestanddelen krijgt op een evenwichtige wijze. De Kitten Health Development voeding beantwoordt aan alle voedingsbehoefte en Ideal Balance Kitten bevat alleen natuurlijke ingrediënten.
 • Orijen biologische voeding voor kittens Als u graag echt biologisch topvoer aan uw kitten wilt geven is er het voer van Orijen. Dit droogvoer is samengesteld met uitsluitend de beste vlees, vis, groenten, fruit en grassen.
 • Applaws Natural kitten Natvoer Het hoogwaardige natvoer van Applaws is een glutenvrije aanvullende voeding voor uw kitten. Het bevat geen toegevoegde kleurstoffen en conserveermiddelen.
 • Frontline is te gebruiken op katten ouder dan 8 weken en/of meer dan 1kg. Drontal ontwormingstabletten voor kittens Voor een effectieve behandeling tegen verschillende soorten wormen kunt de Drontal ontwormingstabletten gebruiken.
 • Drontal is geschikt voor kittens vanaf 6 weken. Per 2kg lichaamsgewicht geeft u een halve tablet.
 • Milbemax kitten ontwormingstabletten Voor een snelle en effectieve behandeling tegen rondwormen en lintwormen kunt u ook Milbemax tabletten aan uw kitten geven. Vanaf uw kitten 6 weken oud is en meer dan 0.5kg weegt kunt u Milbemax gebruiken.