Your browser does not support JavaScript! Leven met een harige vriend | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MedicAnimal - care with a conscience

Eenzaamheid beteugelen,de geestelijke gezondheid verbeteren en onvoorwaardelijke liefde schenken, onze huisdieren maken het leven een stuk zinvoller, een beetje leuker en ze bieden veel hilarische anekdotes. Hier volgen enkele redenen waarom huisdieren het leven verbeteren, en om ons punt te bewijzen, praten we met Hayley, één van onze gekwalificeerde adviseurs over haar prachtige spinnende vriend, Ollie.

Voor een huisdier zorgen, vraagt ​​om toewijding, geduld en een goede routine, of je nu een ruwe-diamant-reddingshond of een sluwe (maar schattige) kat hebt. En terwijl we bezig zijn om het leven van onze harige vriend zo aangenaam mogelijk te maken, profiteren wij op onze beurt van deze dagelijkse taken, omdat we structuur en een doel brengen bij alle dagen, goed en slecht. Denk maar aan de stevige wandeling in de frisse lucht, wanneer je dit normaal niet zou doen of elke ochtend opstaan ​​om ze eten en drinken te geven. Deze taken creëren blijvende band en resulteren in een ongeëvenaarde liefde en genegenheid.

Naast een grote feel-good factor en een goed excuus om lokale parken te verkennen, is voor dieren zorgen ook een bevredigende reis. In ruil voor het creëren van een mini-familie en onze oerinstincten om te zorgen, geven huisdieren ons hun vertrouwen en aandacht en ze vijlen de scherpe kantjes van het leven af.

Niets bewijst het effect van een huisdier beter dan een huisdierseigenaar te vragen hoe hun eigen vierpotige vriend hun leven heeft verbeterd, en dus hebben we iemand van ons eigen team gevraagd om ons een beetje over hun pet BFF te vertellen.

Pet Parent Spotlight: Hayley en Ollie

Hayley Peters is onze In-house Huisdier Aficionado, die in ons customer service team werkt als speciale productdeskundige en ze is een gekwalificeerde adviseur diergeneesmiddelen. Ze is ook huisdierouder van een 12 jaar oude kat, Ollie genaamd. Ollie is een prachtige mengeling, deels Bengaal, en hij is bij Hayley sinds hij een kitten was. Hayley koos Ollie omdat hij de kleinste en meest verlegen van het nestje was, maar intussen is hij gegroeid tot een behoorlijke harige met een gewicht van 6,5 kg.

Hayley vertelt ons: 'Ik heb katten sinds ik een kind was en ik zal altijd een kattendame zijn' en ze benadrukt dat Ollie een geweldige metgezel is. Over de impact op haar leven, vertelt ze ons: 'Ik hou van dat gevoel van onvoorwaardelijke liefde die huisdieren hebben voor hun baasje. Hij is geweldig voor mijn welzijn, vooral tijdens deze tijden waarin we zo vaak thuis zijn. We geven om echt elkaar. Ik krijg veel plezier, liefde en affectie van hem, en hij, op zijn beurt, mag doen wat hij wil, met de nodige aandacht en lekkernijen, natuurlijk '.

Ollie's steekkaart

- Luid en trots, deze poes is erg vocaal en houdt ervan om zijn stem te laten horen

- Meewerken met zakelijke videocalls staat ​​hoog op zijn lijst met prioriteiten, en hij is niet verlegen om nieuwe ideeën te delen

- Zijn wil is wet, Ollie heeft een 'niet storen' blike als hij niet zit te wachten op een knuffel

- Maar 99% van de tijd, hij is een knuffelaar en zeer aanhankelijk

- Niets komt tussen Hayley en Ollie, hij behoudt zijn plekje direct naast haar, altijd

- Zijn lievelings-katten-kostje? Feline Choice Mature, natuurlijk

- Ollie's goocheltruc? Hij heeft geleerd om elke ochtend zachtjes met zijn poot op het gezicht van Hayley te tikken als hij klaar is voor zijn ontbijt

We horen graag jouw persoonlijke huisdierenverhalen en hoe jouw furries je leven hebben verrijkt.