Your browser does not support JavaScript! Ons Verhaal | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MA Logo
Ons verhaal
Zorg voor dieren, dichtbij en persoonlijk
Samen met onze nieuwe partners, Paws, hebben we onze nadenk-pet opgezet om een nieuwe standaard in diensten voor huisdieren te creëren. Eén die is afgestemd op de persoonlijke behoeften van elke kat en hond.
Nieuwe look, nieuwe focus.
We hebben een nieuwe huisstijl
Maar dit gaat niet alleen over onze frisse nieuwe look. Zoals je hieronder zult zien, hebben we meer dierenartsen en voedingsdeskundigen ingehuurd, ons assortiment uitgebreid, een huisdieren-eerst navigatie ontwikkeld en nieuwe diensten geïntroduceerd, zoals on-demand gezondheidszorg en verzekeringen. Er komt nog veel meer, maar we hopen dat je denkt dat we goed bezig zijn.
Geprobeerd en getest
Aangedreven door dierenartsen
Betrouwbare bronnen zijn wat ze zijn: betrouwbaar. We kennen het belang van kennis als het gaat om onze bontfamilie en dus hebben we de omvang van ons dierenartsen- en voedingsteam verdubbeld. Elk product, elke dienst, elke goede tip en elk stukje advies komt rechtstreeks van onze experten. Ons dierenartsen- en voedingsteam staat altijd voor je klaar om je de nodige hulp of geruststelling te geven.
We zijn er voor jou
Ontworpen voor huisdieren
Als het gaat om onze viervoetersfamilie moet het juist zijn en daarom hebben we ons assortiment opnieuw ontworpen om er zeker van te zijn dat je huisdier precies krijgt wat ze nodig hebben. En wat nog beter is, hebben we het nog makkelijker voor u gemaakt om het juiste product te vinden met onze nieuwe navigatie. Groot of klein, jong of oud; ras of kruising; binnen of buiten - we hebben alles wat ze nodig hebben voor een volwaardig en gelukkig leven.
Op maat gemaakt
Gepersonaliseerde plannen
Elke hond en kat heeft individuele behoeften. Daarom hebben we een welzijnsdienst ontwikkeld, die afgestemd is op elk dier en hun huisdierouder. Als je harige vriend een specifieke aandoening of een bepaalde allergie heeft, geen probleem. Als jouw geliefde dier geen lamsvlees lust, zullen we niet vergeten om het uit het menu te verwijderen. Of als je ze liever minder granen en meer vlees geeft, kan ons slim algoritme dat verwerken. Kan onze slim algoritme dat verwerken.
Alles onder één (harig) dak
Alles wat je nodig hebt, op één plek.
Verzekering op maat
Met ons panel top-verzekeraars, ben je er zeker van dat je juiste dekking hebt voor jou en je huisdier.
Gezondheidszorg op vraag
Kom in contact met een dierenarts binnen de 90 seconden. Geen afspraken, geen gedoe, gewoon geruststelling wanneer je het nodig hebt.
Herhaal en bespaar
Maak het leven makkelijker met onze optie Herhaalbestellingen. Niet alleen zal het geld besparen, maar je zal nooit meer zonder voedsel vallen of een behandeling vergeten.
Bespaar tot 10% op herhaalbestelling
- Nooit meer zonder zitten
- Direct bij je thuis afgeleverd
- Bewerken, pauzeren of op elk moment annuleren
Voorbij de kom
Koop voeding. Geef voeding.
Huisdieren brengen onmetelijke hoeveelheden van vreugde in ons leven, maar niet elk dier ervaart de liefde en warmte van een gezin. Onze toewijding aan het ondersteunen van alle katten en honden is onwrikbaar, en dus elke keer dat je bij ons voedsel koopt, zullen we een kat of hond voeden die niet zoveel liefde of geluk ervaart als de jouwe. Vorig jaar schonken we meer dan 100.000 kommen voedsel aan dieren die het nodig hadden, en we hopen dat we in staat zijn om nog meer honden en katten te helpen in het komende jaar.
Ontmoet de Paws familie
Vind meer uit over ons welzijnsbedrijf voor honden en katten