Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Onze voordelen

MedicAnimal.com™ is één van Europa's grootste en meest vertrouwde online winkels met diergezondheidsproducten, diermedicijnen en huisdier benodigdheden. Wij delen graag enkele van de redenen dat steeds meer klanten herhaaldelijk voor ons kiezen:

Premium verzorging voor betaalbare prijzen

Wij kopen in bulk en versturen uw producten direct; waardoor u tijd, geld en moeite bespaart. Dat is niet alleen goed voor u, het is ook goed voor uw huisdier, aangezien lange termijn verzorging soms moeilijk is om te regelen en duur kan zijn. Wij zijn toegewijd om u te helpen met de zorg die uw huisdier verdient door u eenvoudige en betaalbare oplossingen en producten te bieden.

Gratis en snelle bezorging

Gratis bezorging vanaf een bedrag van €35,-. Ons doel is om alle bestellingen binnen 24 uur te verwerken. Vervolgens werken wij samen met DPD om al uw bestellingen veilig, snel en uiteraard zonder schade binnen 3-10 dagen te bezorgen. Bekijk ook onze verzendkosten pagina voor alle details.

Toewijding aan goede doelen

“Care with a Conscience” betekent het helpen van alle dieren en hun eigenaren, niet maar een klein deel. Dat is de reden waarom wij toegewijd zijn aan het steunen van goede doelen en dierenwelzijn groepen in Europa. Concreet houdt dit in dat elke aankoop die u maakt, ons de mogelijkheid bied om steun te verlenen door middel van donaties en sponsorschap. Zonder hiervoor extra kosten bij u in rekening te brengen.

Geregistreerde Internet Apotheek

Bij MedicAnimal koopt u dezelfde medicijnen die u bij uw dierenarts zou kopen, alleen dan goedkoper. Ons "Registered Pharmacy" logo laat zien dat wij een legitiem gecertificeerde apotheek zijn met gekwalificeerde apothekers. Wij raden u aan om op te passen voor websites die dit soort informatie niet duidelijk laten zien, omdat hun medicijnen vaak vanuit het buitenland komen en niet alleen illegaal kunnen zijn, maar ook schadelijk voor uw huisdier. Wij accepteren bestellingen ongeacht het afleveradres en bij welke dierenarts of kliniek u ingeschreven staat.

100% beveiligd en betrouwbaar

Onze systemen zijn beveiligd met Advanced Encryption Standard (AES) 256 bit technologie voor een veilige verzending van al uw en onze vertrouwelijke data. Het VeriSign vertrouwenszegel toont dat onze bedrijfsinformatie en encryptieprocedures zijn gecontroleerd. Daarnaast worden er dagelijkse ‘malware’ scans uitgevoerd om uw veiligheid te garanderen.

Receptplichtige medicijnen

Wij nemen de zorg van uw huisdier zeer serieus en hebben daarom als doel om uw dierenarts aan te vullen, niet te vervangen. Alle receptplichtige medicijnen worden door gekwalificeerde dierenartsen gecontroleerd en wij werken samen met uw dierenarts om voor een goed vervolg traject te zorgen. Ook het informeren van uw dierenarts over de medische geschiedenis van uw dier achten wij noodzakelijk om de zorg van uw huisdier te maximaliseren. Bekijk onze medicijnen op recept pagina voor meer informatie over hoe u receptplichtige medicijnen bij ons besteld.

Affiliatie netwerk

Heeft u uw eigen website? Dan heeft u een mooie kans om geld te verdienen door onze diensten aan uw bezoekers aan te bieden. Wij hebben een zeer aantrekkelijk commissieprogramma beschikbaar. Neem gelieve contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Productgarantie

Al onze producten zijn direct gelicentieerd en afkomstig van Britse of Europese producenten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle producten die u bij ons besteld van de hoogste kwaliteit zijn. Met andere woorden, ontvangt u van ons precies dezelfde producten die u normaal van uw dierenarts zou krijgen voorgeschreven.

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij hebben een team van klantenservice, apothekers en dierenartsen die klaar staan om u te helpen met elk mogelijk vraag. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, live chat, e-mail of post. Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Wij doen ons uiterste best zo spoedig mogelijk op uw vraag te reageren mocht deze buiten kantoortijden wordt gesteld.