Your browser does not support JavaScript! De beste jas voor je hond | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MedicAnimal - care with a conscience

Ben je bang dat de regen, tijdens een wandeling met je hond, verkoudheid veroorzaakt? Op zoek naar een jas die hun angst kan wegnemen? Op zoek naar een jas tegen de kou? Waar je hond ook de voorkeur aan geeft en welk persoonlijkheidstype hij ook is, wij stellen het perfect model voor. Laat de jassenzoektocht maar beginnen...

Ideaal voor… dagelijkse wandelingen

Als je alle spullen voor avondwandelingen hebt, van een onfeilbaar harnas tot een stevige lijn, zou je een stijlvolle maar weerbestendige jas voor je hond moeten overwegen. Misschien zit je hond niet te wachten op een volledige jas. Als dit het geval is, zoek dan niet verder dan een zachte fleece. Deze verwarmende laag houdt niet alleen de kou buiten, het voegt ook een gezelligheidsfactor toe en ziet er gestroomlijnd uit.

Ideaal om... de kou buiten te houden

Iets warms en praktisch is de beste keuze als je hond het koud heeft. Kijk naar omkeerbare opties met een zachtere binnenkant en een robuustere buitenkant - denk aan bijvoorbeeld een waslaag - voor het beste van twee werelden. Een sjaal is ook een goede optie als je hond koude oren krijgt. Zorg ervoor dat je volledig uitgerust bent, zodat jij en je harige vriend kunnen profiteren van de beste wandelingen. Vinden jullie winterwandelingen vaker in het donker plaats? Een reflecterende jas (en sjaal) zorgen ervoor dat je veilig blijft en gezien wordt. Het kan ook de moeite waard zijn om een lampje voor in hun kraag te kopen.

Ideaal voor... honden die last hebben van angst

Thundershirts zijn ideaal om honden te ondersteunen bij angst. Ze bieden een kalmerend en geruststellend effect dat hen helpt om stressvolle situaties het hoofd te bieden. Als je hond nerveus is wanneer hij alleen thuis wordt gelaten of onrustig wordt tijdens bepaalde evenementen, zoals vuurwerk of onweersbuien, kan het Thundershirt een uitkomst zijn. Door lichte druk uit te oefenen, heeft het een bewezen kalmerende werking, volgens hetzelfde principe als het inbakeren van baby’s. Vergeet niet dat feromonen en supplementen ook een goede optie zijn voor honden die een extra steuntje in de rug nodig hebben.

Ideaal voor… hotdogs

Bij hondenjassen denk je misschien meteen aan de winter, en die komen steeds vaker voor, maar koeljassen zijn een aanrader als je hond worstelt met hogere temperaturen. Ze zijn vooral handig tijdens de warmere maanden, wanneer er zomeractiviteiten gepland zijn. Ze zijn een geweldige aanvulling op je verzameling maar zorg ervoor dat je zeker andere benodigdheden, zoals waterbakken en -flessen, niet vergeet of zelfs koelmatten om de regulering van de lichaamstemperatuur te ondersteunen. Wanneer je deze producten samen gebruikt, verslaat je hond de hitte en kan hij buitenspelen zonder gedoe.