Your browser does not support JavaScript! Huisdier Tech: 4 gadgets om uw huisdierroutines te vereenvoudigen | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MedicAnimal - care with a conscience

Velen van ons vertrouwen op technologie om ons leven te organiseren, dus we wisten dat het niet lang zou duren voordat het in de dierenruimte zou binnendringen. Van voerautomten tot kattenluikjes met gecontroleerde toegang, deze gadgets zijn leuk en innovatief, maar het belangrijkste, ze zijn praktisch.

 1. SureFlap Microchip Cat Flap en Huisdierenluik

Zorg dat naburige katten en andere dieren niet ongevraagd uw huis binnenkomen (en het voedsel van uw huisdier opeten) met een deur die selectieve toegang tot uw huis mogelijk maakt. De microchiplezer bevindt zich alleen aan de buitenkant, dus elk huisdier kan uw huis verlaten. Registreer de microchip van uw huisdier bij uw SureFlap om uw huisdier toegang te geven tot uw huis, terwijl de lokale dierenbende buiten blijft. We houden van ze allemaal, alleen niet in onze huizen!

 2. SureFlap DualScan Microchip Cat Flap

Dit omvat dezelfde functies als het SureFlap Microchip-model, maar met de DualScan kunt u ook bepalen welke huisdieren in uw huishouden vrij kunnen komen en gaan. Dieren die ziek zijn of speciale behoeften hebben, zoals kittens en puppy's, kunnen veilig binnen gehouden worden wanneer het nodig zou zijn.

Het Connect-model is iets geavanceerder omdat het een hub en een app omvat om de instellingen vanaf uw telefoon te beheren. Hiermee kunt u weten of uw huisdieren thuis zijn, hun activiteit controleren en meldingen ontvangen wanneer ze binnenkomen of vertrekken.

 3. SureFeed automatische voederbak (bespaar 10%!)

Onze klanten zijn enthousiast over deze voederautomaat, omdat deze perfect is voor huishoudens met meerdere huisdieren. Dus als je een hebzuchtige kat hebt, die het eten van je andere katten steelt, of een kat die op een gespecialiseerd diergeneeskundig dieet zit, dan zorgt deze gadget ervoor dat het afzonderlijk voeden van huisdieren probleemloos verloopt. Het klepje van de voederautomaat gaat alleen open wanneer uw geregistreerde huisdier de lezer nadert en hij synchroniseert vlot met de microchip van uw kat. Zodra de kat klaar is met eten, sluit het deksel om de versheid van het voedsel te behouden, waardoor het ook ideaal is voor nat voedsel.

Als u één enkele kat of kleine hond bezit, is de SureFeed afgesloten voerbak voor huisdieren mogelijk alles wat u nodig hebt. Dit nieuwe product wordt geactiveerd door beweging, dus het deksel gaat open wanneer uw huisdier nadert en sluit wanneer ze weggaan, waardoor hun voedsel vers blijft en het niet uitdroogt.

 4. Cat Mate C500 Voerautomaat

De Cat Mate C500 Voerautomaat is perfect voor die momenten waarop u weg bent. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en voedt uw huisdier overdag, 's avonds of in het weekend. De voerautomaat biedt maximaal 5 afzonderlijke maaltijden. Elk compartiment bevat 330 g voedsel, nat of droog. De Cat Mate kan ook gebruik maken van cold packs (optioneel) om natvoer te helpen bewaren.

Net als bij elk ander huisdierproduct, bepalen de levensstijl en persoonlijkheid van je harige vriend welke gadget voor jou is. Maar of je nu technisch gaat of niet, onthoud dat met stip op één blijft staan: de microchip!