Your browser does not support JavaScript! Puppyvoer en -benodigdheden | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
 • MA Logo

Puppy en benodigdheden

hebben doorgaans twee keer zoveel voedingsstoffen nodig dan oudere honden en daarnaast hebben pups meer eiwitten nodig om te kunnen groeien. Hiernaast heb je ook de nodige verzorgingsproducten nodig. Bekijk de onderstaande voeding, speciaal ontwikkeld om een natuurlijke groei van uw pup te ondersteunen. Verder hebben we ook alle gewenste anti vlooien en tekenproducten, verzorgings- en trainingsproducten.

 • Voeding: aangepaste puppyvoeding van merken zoals Royal Canin, Hill's en Specific zijn volledig voor een gezonde natuurlijke groei van jonge honden te ondersteunen.
 • Verzorging: de Drontal en Milbemax ontwormingstabletten, Frontline anti vlooien- en teken druppels en het Yum Puppy Supplement helpen uw pup te beschermen en in topconditie te houden.
 • Training: met de Bitter Appel spray kunt u ongewenst bijtgedrag vermijden, de Simple Solution pads helpen binnehuis urineren tegen te gaan en het Trixie puppy harnas is uiterst handig voor kleine wandelingen met uw pup te maken.
 • Speeltjes: in ons assortiment vindt u ook verschillende speeltjes zoals KONG speciaal voor pups Voor zeer jonge pups bestaat er moedermelkvervangende puppymelk. Kijk snel verder voor een overzicht van onze topmerken en producten!

Voer voor pups

Royal Canin

Hill's

Eukanuba

Overige puppyvoeding

Ontwormen & anti vlooien en tekenproducten

Drontal

Milbemax

Frontline

Huishoudspray

Accessoires & snacks

Royal Canin

Training pads

Kong pup

Overige Puppy Accessoires

Over onze topmerken:

 • Royal Canin puppyvoer Royal Canin biedt hoogwaardige puppyvoeding aangepast aan de verschillende noden van uw pup. Het ruime assortiment van Royal Canin is onderverdeelt in verschillende productlijnen: Vet Diet & Care voor pups met medische aandoeningen, Breed nutrition is aangepast aan de specifieke noden van een ras, Size Nutrition is aangepast aan de grotte van uw puppy en Size Nutrition Starter biedt ook aangepaste ondersteuning voor een drachtige of zogende teef.
 • Hill's puppyvoer Het populaire Hill's voer voor pups ondersteunt een gezonde natuurlijke ontwikkeling en groei van uw puppy met het Hill's Science Plan Healthy Development. Hier naast heeft Hill's ook een perfect uitgebalanceerde voeding samengesteld met natuurlijke ingrediënten is er ook: Ideal balance.
 • Almo Nature natvoer voor puppies Almo Nature is voornamelijk gekend om zijn Almo Nature Bio Pate natvoer voor puppies. Dit extra smakelijke natvoer geeft uw pup alle nodige voedingsbestanddelen en voorziet in extra vitamines.
 • Frontline puppy anti vlooien en teken Frontline Spot On anti vlooien- en tekendruppels beschermen uw pup tegen deze parasieten. De behandeling beschermt uw pup tot 4 weken lang en is eenvoudig aan te brengen. Let op: gebruik deze druppels niet op puppies jonger dan 8 weken of onder de 2kg!
 • Milbemax ontwormingstabletten voor puppies De Milbemax tabletten ontwormen uw pup en bestaan in normale en kauwtabletten. De dosis dat u moet toedienen hangt af van het lichaamsgewicht van uw hond.
 • Drontal ontwormingsmiddel voor puppies Drontal Pup is een ontwormingsmiddel dat uw puppy of jonge hond beschermt tegen rondwormen. Het belangrijkste voordeel van Drontal Pup is dat het vloeibare middel eenvoudiger toe te dienen is.