Your browser does not support JavaScript! Retourneren | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MedicAnimal - care with a conscience

Retourneren

We begrijpen dat het kan gebeuren dat u een product, die u bij ons gekocht heeft, wilt retourneren. We proberen om dit proces zo snel en makkelijk mogelijk te maken voor u.

Voor meer informatie over retourneren en terugbetaling, kunt u ons e-mailen op [email protected] of bekijk onzecontact pagina voor overige contactopties.

Algemene producten

Als u, voor wat voor reden dan ook, niet tevreden bent met een aankoop bij ons, dan mag u het retourneren indien u ons binnen 7 werkdagen na ontvangst informeert. Het product moet ongebruikt, in de originele verpakking en opnieuw verkoopbaar zijn. De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw rekening. We accepteren alleen retours van producten die bij ons gekocht zijn. Dit geldt voor alle producten die niet onder de onderstaande categorie medicijnen vallen.

* Als uw adres zich buiten de EU bevindt, brengen we u de verzendkosten in rekening.

Medicijnen

Het spijt ons maar het is bij de wet verboden om retours van geneesmiddelen te accepteren, inclusief vlooibehandelingen en ontwormingsmiddelen.

* Als u geneesmiddelen retourneert kunnen we ze alleen voor u vernietigen, aangezien ze niet opnieuw verkocht mogen worden.

Als wij een fout gemaakt hebben (bijvoorbeeld als we u het verkeerde product gestuurd hebben) dan accepteren we retours binnen 60 dagen na de bestelling.