Your browser does not support JavaScript! De beste speeltjes voor actieve huisdieren | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Zoek voor voer, speelgoed, supplementen, enz.
Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond, en blije hond of kat!
Voorgestelde producten
  • MedicAnimal - care with a conscience

HONDEN SPEELTJES      KATTEN SPEELTJES


Wanneer je huisdier met je speelt of met hun favoriete speeltje, hebben ze niet alleen plezier, ze oefenen ook, verlichten stress en leren zelfs om te socialiseren. Dat is de kracht van speeltijd! Hoewel er een heleboel goed speeltjes zijn, zijn sommige opties beter geschikt voor huisdieren met extra veel energie. Laten we spelen!

Voor je hyper pup

KONG Extreme

Je kunt met KONG niet fout gaan - honden van alle leeftijden en maten zijn er dol op. Net als de Classic KONG kan deze worden gevuld met lekkernijen, maar het sterkere, zwarte rubber van het Extreme-model maakt het extra sterk en duurzaam. Het is ook veelzijdig speelgoed: gebruik te apporteren, als een langdurige traktatie, of als onderdeel van de tandroutine van je pup.


KONG SqueakAir tennisballen

Dit is geen gewone tennisbal. Met zijn niet-schurend buitenmateriaal en het piepende speeltje dat binnenin verstopt zit, gaan onze hondenvrienden gewoon uit hun dak. Geniet van eindeloos apporteren, wetende dat de bal in één stuk zal blijven.

Voor je onvermoeibare kat

Trixie Kattenkruid Bal

De geur van deze bal zal uw kat totaal verleiden. We weten allemaal hoe graag onze katachtige vrienden een bal najagen, maar de kattenkruidcoating betekent dat ze ook een pauze zullen nemen om te likken en over de bal te wrijven. Een leuk ding voor huisdierouders om naar te kijken en een echte traktatie voor uw kitten.


San Fernando krabpaal

Deze toren heeft alles om je kat bezig te houden: van een zachte hangmand tot een krabpaal, een hangende tunnel en een pluche grot. Perfect voor indoor katten om hun instinct om te klimmen te bevredigen en om hun klauwen in goede conditie te houden. Ook de gedroomde schuilplaats voor elke kat!


Trixie-speelstang met muis

Hengelspeelgoed is een favoriet van alle tijden en het biedt kattenouders een kans om met hun kat samen te spelen. De pluchen muis in dit speeltje bevat kattenkruidextract, dus de éne keer zal je kat er fel mee tekeer gaan, de volgende zal ze ermee knuffelen voor een dutje.