Your browser does not support JavaScript!
Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Vlooien, teken, wormen

Bescherm uw kat en hond het hele jaar door met onze langdurige behandelingen tegen vlooien en teken

Parasieten zoals vlooien, teken en wormen zijn het hele jaar door actief, waar u ook woont, en kunnen slopend zijn voor zowel u als uw huisdier.

  • Vlooien kunnen serieuze gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder allergische reacties en bloedarmoede. Ze kunnen ook lintworminfecties overbrengen.
  • Teken kunnen ziektes overdragen.
  • Wormen bevinden zich gewoonlijk in het darmkanaal, waar ze zich voeden met al het eten dat u aan uw huisdier geeft, maar sommige kunnen heel gevaarlijk zijn voor mensen, vooral voor jonge kinderen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de worm Toxocara canis, die in sommige gevallen onomkeerbare blindheid kan veroorzaken als de worm zich verplaatst naar de oogzenuw. Het goede nieuws is dat dit heel eenvoudig kan worden voorkomen met behulp van effectieve preventieve gezondheidszorg.

Een regelmatige preventieve behandeling tegen vlooien, teken en wormen heeft dan ook de voorkeur. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan preventieve gezondheidszorgproducten, waaronder halsbanden, topische behandelingen, orale tabletten en huissprays . Klik voor meer informatie.